Dometic FreshWell 3000

SKU: HAK1420012

Lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin, 2 700 W

Kätevästi matkailuautojen tai -vaunujen lattiatason säilytystilaan sijoitettava laite on tehokas, tilaa säästävä ilmastointiratkaisu enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

1,990.00  (sis. alv.)

Lattiailmastointilaitteen asennus

Asennetaan toimivaksi maasähkössä. Matkailuautossa tai asuntovaunussa oltava maasähköpistoke. Asennus takatalliin tai muuhun vastaavaan paikkaan.

HUOM! Asennus sisältää lisätarvikkeet, putket, suulakkeet, liimat ja kiinnikkeet, joita ei tule tuotteen mukana. Asennus sisältää putkituksen asunto-osan takatallista takatilaan.

Kysy myös muita asennustapoja 010 505 2571

Tilatessasi asennuksen, ostoskorissa oleva rahtihinta on rahti tukusta toimipisteeseemme.

JÄÄHDYTYSTÄ KAIKENKOKOISIIN JA KAIKENLAISIIN AJONEUVOIHIN

Onko varastotila istuimen alla yhä tyhjillään tai onko matkailuautossasi takatalli? Siinä tapauksessa sinulla on hyvä mahdollisuus sijoittaa ilmastointilaite sinne: ei ylimääräistä kuormitusta katolla, ja ajoneuvon painopiste ja ulkomitat säilyvät ennallaan – eli ajoneuvo mahtuu edelleen tavallisten autokatosten alle.

Uusi Dometic FreshWell 3000 on markkinoiden kompaktein lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 2 700 W teholuokassa.

Dometic FreshWell 3000:lla on erittäin hiljainen käyntiääni. Sen ilmanjakojärjestelmä luo miellyttävän ilmavirran, joka jaetaan tasaisesti kolmesta puhalluskanavasta lisävarusteena saatavan ilmanjakoputkiston avulla.

Putkistot voidaan asentaa ajoneuvoon joustavasti ja yksilöllisesti – joko keskitetysti yhteen paikkaan tai jaetusti eri huoneisiin. Lisävarusteena saatavan DC-invertterisarjan avulla lattiatasoon asennettavaa ilmastointilaitetta voi käyttää myös ajon aikana.

Asennus lattiatasoon merkitsee, että ajoneuvon korkeus pysyy ennallaan.
Viilennä tai lämmitä ilmaa napin painalluksella.
Pehmeäkäynnistys varmistaa luotettavan käynnistymisen myös leirintäalueilla, joiden sähköverkko ei kestä suurta kuormitusta.

Jäähdytysteho: 2 700 W / 9 200 BTU/h
Lämmitysteho: jopa 3 000 W
Hiljainen ilmankierto
Kevyt ja kompakti yksikkö

Paino 25 kg
Automerkki
Automalli