Dometic FreshWell 3000

SKU: HAK1420012

Lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin, 2 700 W
Kätevästi matkailuautojen tai -vaunujen lattiatason säilytystilaan sijoitettava laite on tehokas, tilaa säästävä ilmastointiratkaisu enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

1,930.00  (sis. alv.)

JÄÄHDYTYSTÄ KAIKENKOKOISIIN JA KAIKENLAISIIN AJONEUVOIHIN
Onko varastotila istuimen alla yhä tyhjillään? Siinä tapauksessa sinulla on hyvä mahdollisuus sijoittaa ilmastointilaite sinne: ei ylimääräistä kuormitusta katolla, ja ajoneuvon painopiste ja ulkomitat säilyvät ennallaan – eli ajoneuvo mahtuu edelleen tavallisten autokatosten alle. Uusi Dometic FreshWell 3000 on markkinoiden kompaktein lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 2 700 W teholuokassa. Dometic FreshWell 3000:lla on erittäin hiljainen käyntiääni. Sen ilmanjakojärjestelmä luo miellyttävän ilmavirran, joka jaetaan tasaisesti kolmesta puhalluskanavasta lisävarusteena saatavan ilmanjakoputkiston avulla. Putkistot voidaan asentaa ajoneuvoon joustavasti ja yksilöllisesti – joko keskitetysti yhteen paikkaan tai jaetusti eri huoneisiin. Lisävarusteena saatavan DC-invertterisarjan avulla lattiatasoon asennettavaa ilmastointilaitetta voi käyttää myös ajon aikana.

Asennus lattiatasoon merkitsee, että ajoneuvon korkeus pysyy ennallaan
Viilennä tai lämmitä ilmaa napin painalluksella
Pehmeäkäynnistys varmistaa luotettavan käynnistymisen myös leirintäalueilla, joiden sähköverkko ei kestä suurta kuormitusta
Jäähdytysteho: 2 700 W / 9 200 BTU/h
Lämmitysteho: jopa 3 000 W
Hiljainen ilmankierto
Kevyt ja kompakti yksikkö

Paino 25 kg
Automerkki
Automalli

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Be the first to review “Dometic FreshWell 3000”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *