Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

WC

Tarvitsetko mukaan otettavaa wc-pönttöä tai haluatko vaihtaa vanhan wc-pöntön uuteen ja nykyaikaisempaan malliin. Mikäli et löydä mielestäsi, ota yhteyttä: 010 505 2571 myynti@hcaravan.fi

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Näytetään tulokset (13 kpl)

WC-tuotteet – Innovatiiviset ratkaisut karavaanareille

Matkustamisen mukavuuden ytimessä on kyky tuntea olonsa kotoisaksi, riippumatta siitä, missä olet. Yksi tärkeimmistä kodin mukavuuksista matkalla on toimiva ja luotettava WC. Tästä syystä on tärkeää valita laadukkaat WC-tuotteet karavaanarien tarpeisiin. Hyötyajoneuvokeskus on sitoutunut tarjoamaan parasta laatua ja valikoimaa juuri sinulle! Meiltä löydät huippuvalikoiman erilaisia WC-ratkaisuja, olipa kyse sitten polttavista, erottelevista tai pakastavista käymälöistä. Valitsemalla tuotteemme varmistat, että matkasi ovat vaivattomampia ja mukavampia.

Polttava WC – Ympäristöystävällinen valinta

Polttava WC edustaa nykyaikaista ja ympäristöystävällistä tapaa käsitellä jätteitä. Toisin kuin perinteiset WC:t, polttava WC muuntaa jätteet tuhkaksi lämmön avulla, joka minimoi hajuhaitat ja ympäristövaikutukset. Hyötyajoneuvokeskuksen valikoimasta korostuvat erityisesti Polttava käymälä Cindi® Basic  ja Polttava käymälä CINDI® Family mallit. Nämä ovat saavuttaneet suosiota niiden tehokkuuden, helppokäyttöisyyden ja kestävyytensä ansiosta. Olipa matkasi sitten lyhyt viikonloppureissu tai pitkäkestoinen seikkailu, nämä polttavat WC-mallit takaavat huolettoman matkanteon.

Pakastava WC – Tutustu uuden sukupolven ratkaisuun

Pakastava WC jäädyttää jätteet, tehden niistä hajuttomia ja estäen mikro-organismien kasvua. Pakastavan WC:n ansiosta jätteen käsittely ja hävittäminen on helppoa ja hygieenistä. Hyötyajoneuvokeskuksessa erityisesti Pakastava käymälä Separett ja Pakastava käymälä Separett Freeze ovat keränneet kiitosta käyttäjiltään. Niiden suunnittelussa on painotettu käyttömukavuutta ja pitkäikäisyyttä.

Erotteleva WC – Kuinka se muuttaa matkasi?

Erotteleva WC on suosittu karavaanarien keskuudessa ja sen suosion salaisuus piilee sen ainutlaatuisessa suunnittelussa, joka erottaa kiinteät jätteet nestemäisistä. Tämä erotteluprosessi mahdollistaa helpomman jätteiden käsittelyn, joka puolestaan parantaa hygieniaa ja vähentää hajuja. Hyötyajoneuvokeskuksen valikoimasta löytyy erinomainen kattaus erottelevia WC-malleja. Erityisen suosittuja ovat Erotteleva kuivakäymälä Separett Tiny, Erotteleva käymälä Separett Villa Extend ja Erotteleva käymälä Separett Villa. Nämä mallit ovat saavuttaneet kiitosta niiden käytännöllisyydestä, tehokkuudesta ja luotettavuudesta, tehdessään matkanteosta mukavampaa.

Miksi kasetti WC on matkailuautoon ykkösvalinta?

Kasetti WC on noussut yhdeksi karavaanareiden suosituimmista WC-ratkaisuista sen käytännöllisyyden ja helpon huollon ansiosta. Kasettikäymälä koostuu kiinteästä osasta, sekä irrotettavasta jätetankista eli kasetista, joka tekee tyhjennyksestä vaivatonta ja siistiä. Thetford kasettikäymälä C262-CWE on erottunut joukosta ja noussut suosituimmaksi vaihtoehdoksi. Sen innovatiivinen suunnittelu, kestävyys ja käyttäjäystävällisyys ovat tehneet siitä luotetun kumppanin niin pitkillä matkoilla kuin lyhyilläkin reissuilla. Valitessaan WC-ratkaisua moni karavaanari luottaa Thetfordin laatuun ja toimivuuteen.

Paras polttava WC – Investoi laatuun ja mukavuuteen

Kun tavoitteena on löytää paras polttava WC, on monia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kuten tehokkuus, käyttömukavuus, design ja pitkäikäisyys. Markkinat ovat pullollaan erilaisia malleja, mutta kaikkien niiden joukosta on olemassa tietyt tuotteet, jotka erottuvat joukosta edukseen. Oli sitten kyse pitkistä retkistä luonnon helmassa tai lyhyistä viikonloppumatkoista, oikea polttava WC voi tehdä matkanteosta huomattavasti sujuvampaa. Valitsemalla laadukkaimman mallin sijoitat mukavuuteen, sekä ympäristöön ja kestävyyteen pitkällä tähtäimellä.