Kategoriat
Kiinnikkeet ja adapterit markiiseihin (125)
Thule kiinnikkeet (125)
Kiinnikkeet Thule seinäasenteisiin markiiseihin (64)
Kiinnikkeet Thule kattoasenteisiin markiiseihin (61)
Kattoasenteiset markiisit (23)
Seinäasenteiset markiisit (8)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa markiisi kiinnitetään auton kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä.

Markiisin arvioitu asennusaika on Ducato-mallisessa noin kaksi tuntia. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä.

Kauttamme saat markkinoiden laadukkaimpien merkkien Dometicin ja Thulen markiisit ja lisävarusteet. Kysy lisävarusteista puhelimella tai sähköpostilla.

Mieti valitessasi markiisia, haluatko sähkö- vai käsikäyttöisen markiisin. Sähkökäyttöinen markiisi on hiukan nopeampi avata ja sulkea. Moni markiisimalli on mahdollista laajentaa jälkikäteen sähkökäyttöiseksi. Voit valita lisävarusteena markiisiin LED valot, jotka tuovat lisätunnelmaa ja arvokkuutta illan hämärtyessä. Löydät kauttamme myös mukavuutta lisäävät teltat markiisien lisävarusteeksi.

Muistathan aina myrskyn tullessa kelata markiisin takaisin koteloon, myrskyvahingot eivät ole takuunalaisia korjauksia.

Tarjoamme markiisin asennukselle normaalin tuotetakuun lisäksi kahden vuoden asennustakuun sekä rahoituksen pienellä kuukausierällä.

Huom! Jos et löydä mieleistä pituutta tai tarvitset apua markiisin valinnassa, otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä laajemmasta valikoimasta

010 505 2571
myynti@hcaravan.fi

Lue lisää
Kategoriat
Kiinnikkeet ja adapterit markiiseihin (125)
Thule kiinnikkeet (125)
Kiinnikkeet Thule seinäasenteisiin markiiseihin (64)
Kiinnikkeet Thule kattoasenteisiin markiiseihin (61)
Kattoasenteiset markiisit (23)
Seinäasenteiset markiisit (8)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Yhteensä 156 tuotetta

Markiisit – Paranna matkailuajoneuvosi käyttömukavuutta

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa markiisien ystäville parasta, mitä markkinoilla on tarjolla. Tiedämme, että oikean markiisin valitseminen on olennainen osa matkailuajoneuvon ulkotilan suunnittelua sekä käytettävyyttä ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita markiiseja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet, olipa kyseessä sitten matkailuauto, tai -vaunu.

Seinämarkiisi – Nauti ulkoilusta säässä kuin säässä

Seinämarkiisi on loistava valinta, kun haluat lisätä viihtyisyyttä ja suojaa ulkotilaasi. Seinämarkiisi tarjoaa mahdollisuuden luoda varjostetun ja suojatun alueen suoraan seinän viereen. Se on erityisen arvokas ominaisuus suomalaiseen kesään, jossa sää voi vaihdella auringonpaisteesta sadekuuroihin nopeasti. Hyötyajoneuvokeskuksen myymät seinämarkiisit ovat suunniteltu olemaan toimivan lisäksi myös esteettisesti viehättäviä. Ne lisäävät matkailuautosi tai -vaunusi ulkonäköä ja käytettävyyttä.

Markiisi retkeilyautoon – Lisää elämyksiä ja ajoneuvosi arvoa

Markiisi retkeilyautoon on varuste, joka avaa uusia ulottuvuuksia matkailuelämyksiisi. Se mahdollistaa ulkotilan laajentamisen helposti ja nopeasti, joka lisää mukavuutta ja vapautta liikkua ulkona suojattuna sääolosuhteilta. Markiisi retkeilyautoon on käytännöllinen ratkaisu, joka tekee matkailusta entistäkin nautinnollisempaa. Lisäksi se tuo myös lisäarvoa ajoneuvoosi.

Thule markiisi – Laatu ja käytännöllisyys yhdessä paketissa

Thule markiisi on laadukas valinta, joka vastaa monenlaisiin tarpeisiin matkailuajoneuvojen maailmassa. Thule on tunnettu tuotemerkki ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa, joka on kehittänyt markiiseja, jotka ovat samalla sekä kestäviä, että käytännöllisiä. Thule markiisit ovat suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suojaa auringolta, sateelta ja tuulelta. Tämän lisäksi Thule on panostanut erityisesti helppokäyttöisyyteen ja nopeaan asennukseen, joka tekee niistä erinomaisen valinnan matkailuajoneuvoon.

Markiisi 4m – Viihtyisää ulkotilaa suuremmallekkin seurueelle

Markiisi 4m tarjoaa runsaasti suojattua ulkotilaa matkailuautollesi tai -vaunullesi. Neljän metrin markiisi mahdollistaa suuremmankin seurueen kokoontumisen yhteen, suojassa säältä. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta mukavasti ja viihtyisästi. Hyötyajoneuvokeskuksen valikoimassa olevat 4m markiisit ovat suunniteltu suurikokoisten matkailuajoneuvojen tarpeisiin. Ne ovat rakenteeltaan vahvoja ja tukevia. Niissä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja sääolosuhteiden vaihteluita.

Markiisin hinta – Laadukas investointi matkailuajoneuvoosi

Markiisin hinta riippuu useista tekijöistä, kuten markiisin koosta, materiaaleista ja merkistä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman markiiseja, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin ja tarpeisiin. Yksi tärkeä seikka on myös se, että markiisi on pitkäaikainen sijoitus, joka lisää matkailuajoneuvosi arvoa ja käyttömukavuutta. Hyötyajoneuvokeskuksessa olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen. Uskomme, että laadukas markiisi ei ole pelkästään mukava lisä, vaan se on olennainen osa matkailuajoneuvon omistamista ja käyttämistä.