Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Rullakannet (16)
Lavakannet (15)
Lavapeitteet (9)
Lavakansien sovitesarjat (3)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2
3
4

Lavakannet ja-peitteet

LAVAKANSI
Lavakansi pickup-autoon on suunniteltu suojaamaan auton tavaratilaa säältä, pölyltä ja varkailta. Se lisää myös kuorman turvallisuutta ja tarjoaa lisätilaa kuljetettavien tavaroiden säilyttämiseen. Lavakansi on erilaisia malleja ja tyyppejä. Löydät markkinoiden parhaat lava-tuotteet verkkokaupastamme.

Lue lisää
Kategoriat
Rullakannet (16)
Lavakannet (15)
Lavapeitteet (9)
Lavakansien sovitesarjat (3)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2
3
4

Yhteensä 41 tuotetta

LAVAKANSI
Lavakansi pickup-autoon on suunniteltu suojaamaan auton tavaratilaa säältä, pölyltä ja varkailta. Se lisää myös kuorman turvallisuutta ja tarjoaa lisätilaa kuljetettavien tavaroiden säilyttämiseen. Lavakansi voi olla erilaisia malleja ja tyyppejä, joista yleisimmät ovat seuraavat:

  1. Kova lavakansi: Kova lavakansi valmistetaan yleensä kestävästä alumiinista tai teräksestä. Se muodostaa kiinteän ja vahvan peitteen auton tavaratilan päälle. Kova lavakansi voi olla kaksiosainen (taitettava), jolloin se avautuu helposti ja tarjoaa joustavuutta tavaroiden lastaukseen. Joissakin malleissa on myös lukitusmekanismi, joka varmistaa kuorman turvallisen säilytyksen ja estää luvattoman pääsyn.
  2. Pehmeä lavakansi: Pehmeä lavakansi valmistetaan usein kestävästä kankaasta, kuten vinyylistä tai polyesteristä. Se on joustava ja taittuu helposti, mikä mahdollistaa nopean ja kätevän pääsyn tavaratilaan. Pehmeä lavakansi tarjoaa suojaa sateelta, auringolta ja pölyltä, ja se voi olla varustettu vetoketjuilla tai tarranauhakiinnityksillä.
  3. Retraktiivinen lavakansi: Retraktiivinen lavakansi on eräänlainen rullapeite, joka asennetaan lavan päälle ja voidaan vetää ulos tai kääntää tarvittaessa. Se tarjoaa nopean pääsyn tavaratilaan ja voidaan helposti säätää sopivaan pituuteen. Retraktiiviset lavakannet valmistetaan usein kestävästä alumiinista tai PVC-pinnoitetusta kankaasta.

Lavakannen asennus pickup-autoon voi vaihdella sen mukaan, millainen kansi on valittu. Joissakin tapauksissa asennus voi vaatia poraamista ja ruuvien kiinnittämistä lavan runkoon tai muihin kiinnityspisteisiin. On suositeltavaa noudattaa valmistajan ohjeita tai kääntyä asennusasiantuntijan puoleen varmistaaksesi oikeanlaisen ja turvallisen asennuksen.

Lavakannen valintaan vaikuttavat tekijät, kuten käyttötarkoitus, esteettiset mieltymykset ja budjetti. On tärkeää valita korkealaatuinen lavakansi, joka sopii tarkasti käytettävän pickup-auton tavaratilaan ja täyttää tarpeet turvallisuuden, toimivuuden ja suojaustason suhteen.

LAVAPEITE
Lavapeite lava-autoon on suojaava peite, joka asennetaan auton lavalle tai perävaunun lavaan. Sen tarkoituksena on suojata kuormaa sääolosuhteilta, pölyltä, roskilta ja varkaudelta. Lavapeite pitää kuorman turvallisesti paikallaan ja estää sen leviämisen tai vahingoittumisen kuljetuksen aikana.

Lavapeitteitä on erilaisia malleja ja tyyppejä, joista yleisimmät ovat seuraavat:

  1. Pressupeite: Pressupeite on valmistettu kestävästä kankaasta, kuten vinyylistä tai polyesteristä, joka on päällystetty PVC-pinnoitteella. Tämä tekee siitä vedenpitävän ja säänkestävän. Pressupeite kiinnitetään lavan reunoihin tai telineisiin koukkujen tai joustavien köysien avulla. Se voidaan asentaa nopeasti ja helposti tarpeen mukaan ja tarjoaa hyvän suojan kuormalle.
  2. Verkko- tai köysipeite: Verkko- tai köysipeite koostuu vahvasta verkosta tai köysistä, jotka muodostavat suojaavan verkon lavan ylle. Tämä tyyppi peite mahdollistaa ilmanvaihdon kuorman ympärillä ja estää kevyemmät esineet lentämästä tai putoamasta kuormalta. Verkko- tai köysipeitteen kiinnitys tapahtuu yleensä joustavilla köysillä tai elastisilla hihnoilla.
  3. Kova lavapeite: Kova lavapeite valmistetaan yleensä kestävästä alumiinista tai teräksestä. Se muodostaa kiinteän ja kestävän suojan kuormalle. Kova lavapeite voi olla saranoidut osat, jolloin se voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan. Joissakin malleissa on myös lukitusmekanismi, joka lisää turvallisuutta ja estää luvattoman pääsyn kuormalle.

Lavapeitteen valintaan vaikuttavat tekijät, kuten käyttötarkoitus, budjetti ja esteettiset mieltymykset. On tärkeää valita laadukas lavapeite, joka sopii tarkasti käytettävän lava-auton tai perävaunun mittoihin ja täyttää tarpeet suojaus- ja turvallisuusvaatimusten suhteen. On myös hyvä harkita helppokäyttöisyyttä ja asennuksen nopeutta, jotta peitteen käyttö olisi vaivatonta ja tehokasta.

Asennusmenetelmä riippuu lavapeitteen tyypistä. Joissakin tapauksissa se voi vaatia kiinnitysvälineiden, kuten köysien, koukkujen tai kiinnityshihnojen käyttöä lavan reunoihin tai telineisiin. On suositeltavaa noudattaa valmistajan ohjeita tai tarvittaessa pyytää ammattilaisen apua varmistaaksesi oikeanlaisen ja turvallisen asennuksen.

RULLAKANSI

Rullakansi lava-autoon on yksi suosittu lavapeitteen tyyppi, joka tarjoaa kätevän ja suojatun tavan peittää lavan kuorma. Rullakansi koostuu kovasta, kestävästä materiaalista, useimmiten alumiinista tai teräksestä, ja se asennetaan lavan päälle.

Rullakansi toimii mekanismin avulla, joka mahdollistaa sen rullaamisen auki tai kiinni tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti avata koko kuorman pääsyn lavalle tai sulkea sen ja suojata kuorman sään, pölyn ja varkauksien varalta. Rullakannessa on yleensä lukitusmekanismi, joka pitää sen tiukasti paikoillaan auki tai suljettuna.

Rullakannen etuja lava-autossa ovat muun muassa:

  1. Helppokäyttöisyys: Rullakansi on kätevä ja nopea avata ja sulkea tarpeen mukaan. Voit helposti rullata sen auki tai kiinni yhdellä kädellä, mikä tekee lastauksesta ja purkamisesta vaivatonta.
  2. Suojattu kuorma: Rullakansi tarjoaa hyvän suojan kuormalle sään, pölyn, roskien ja varkauksien varalta. Voit pitää kuorman turvallisesti piilossa ja suojassa koko matkan ajan.
  3. Säilytystila: Rullakansi rullataan usein lavan takapään yläpuolelle, jättäen siten lavan alaosaan enemmän tilaa säilytykseen. Voit hyödyntää lavan aluetta esimerkiksi työkalujen, varusteiden tai muiden tavaroiden säilyttämiseen.
  4. Kestävyys: Rullakannet valmistetaan yleensä kestävistä ja kevyistä materiaaleista, kuten alumiinista tai teräksestä, jotka kestävät kovaa käyttöä ja säätä.

On tärkeää valita rullakansi, joka sopii omaan lava-autoon ja täyttää tarpeet käytön suhteen. Asennus kannattaa tehdä valmistajan ohjeiden mukaan tai kääntyä asennusasiantuntijan puoleen varmistaaksesi oikeanlaisen ja turvallisen asennuksen.