Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri

Takaovitikkaat

Takaoven tikkaita, joita kutsutaan myös takatikkaiksi tai takaoven askelmiksi, käytetään helpottamaan pääsyä hyötyajoneuvon katolle.
Ne tarjoavat turvallisen ja vakaan pääsyn ajoneuvon katolle, kun noustaan ylös tai tullaan alas ajoneuvosta.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri

Näytetään tulokset (6 kpl)

Takaoven tikkaita, joita kutsutaan myös takatikkaiksi tai takaoven askelmiksi, käytetään helpottamaan pääsyä hyötyajoneuvon takaosaan tai lavalle. Ne tarjoavat turvallisen ja vakauden tunteen, kun noustaan ylös tai astutaan alas ajoneuvosta.

Takaoven tikkaat ovat yleensä valmistettu kestävästä metallista, kuten alumiinista tai teräksestä, ja ne on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja sään vaikutuksia. Ne kiinnitetään ajoneuvon takaosaan tai takapuskuriin tukevilla kiinnityspisteillä.

Takaoven tikkaiden etuja ovat:

  1. Pääsyn helpottaminen: Tikkaiden avulla on helppo nousta ylös tai astua alas ajoneuvon takaosaan tai lavalle, mikä tekee tavaroiden lastauksesta ja purkamisesta sekä huoltotoimenpiteistä helpompaa ja turvallisempaa.
  2. Turvallisuus: Tikkaiden askelmat tarjoavat pitävän pinnan ja vakauden, mikä auttaa välttämään liukastumisia tai putoamisia. Takaoven tikkaita käyttäessä on tärkeää kiinnittää huomiota oikeaan nousutekniikkaan ja pitää kiinni tikkaiden käsijohteista.
  3. Kompakti ja taitettava muotoilu: Useimmat takaoven tikkaiden mallit ovat taitettavia tai irrotettavia, mikä mahdollistaa niiden helpon säilytyksen ja kuljettamisen, kun niitä ei tarvita.

On tärkeää valita oikean tyyppinen ja kokoiset takaoven tikkaat, jotka sopivat hyötyajoneuvosi takaosaan ja täyttävät tarpeesi. Suosittelemme konsultoimaan ammattitaitoista  henkilökuntaamme oikean tuotteen saamiseksi.

Takaoven tikkaita on käytetty hyötyajoneuvojen, kuten pakettiautojen tai paloautojen, takaosan helpottamiseksi. Ne tarjoavat pääsyn katolle tai korkeisiin kohtiin ajoneuvossa, mikä on erityisen hyödyllistä huolto- tai huoltotehtävissä. Tikkaita voidaan kiinnittää ajoneuvon takapuskuriin tai runkoon turvallisesti ja ne ovat yleensä valmistettu kestävästä metallista, kuten alumiinista tai teräksestä.

Rengasteline puolestaan on varuste, joka on suunniteltu pitämään vararenkaat tai ylimääräiset renkaat turvallisesti ja järjestelmällisesti hyötyajoneuvossa. Rengastelineet voivat vaihdella muotoilultaan ja kiinnitystavaltaan, mutta tärkeintä on, että ne tarjoavat vakaan ja turvallisen tavan säilyttää renkaat kuljetuksen aikana.

Rengastelineitä ja takaoventikkaita on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla ja malleilla, jotta ne vastaavat eri hyötyajoneuvojen tarpeita ja vaatimuksia. On tärkeää valita oikeanlaiset varusteet, jotka sopivat hyötyajoneuvon kokoon, tyyppiin ja käyttötarkoitukseen.

 

A ladder and a tire carrier are additional accessories that can be installed on a utility vehicle or an off-road vehicle to enhance its functionality. Here’s some information about each:

Ladder: A ladder, often referred to as a roof rack ladder or rear access ladder, is designed to provide easy and safe access to the roof of the vehicle. It is commonly used for loading and unloading cargo, roof-mounted equipment, or for accessing rooftop tents. Ladders are typically made of durable materials such as aluminum or steel and are designed to withstand various weather conditions and heavy loads. They are available in different styles and configurations to fit different vehicle models and roof rack setups.

Tire Carrier: A tire carrier, also known as a spare tire mount, is a device used to secure and carry an extra tire on a vehicle. It is especially useful for off-road vehicles or those traveling long distances, as it allows for the convenient storage and accessibility of a spare tire in case of emergencies or tire punctures. Tire carriers can be mounted on the rear of the vehicle, either on the tailgate or on a dedicated bumper, and are designed to securely hold the spare tire in place while maintaining easy access to it.

Both the ladder and tire carrier are aftermarket accessories and may require professional installation or modification of the vehicle. It is important to choose products that are compatible with your specific vehicle make and model, and to follow the manufacturer’s instructions for proper installation and usage.

A back door ladder, also known as a rear door ladder, is a specific type of ladder designed to provide easy access to the roof of a utility vehicle or van. It is typically used in commercial vehicles or camper vans where frequent access to the rear of the vehicle is roof

A back door ladder is made of lightweight and durable materials like aluminum or stainless steel to ensure strength and corrosion resistance. It is designed to attach securely to the rear door of the vehicle, often using mounting brackets or hooks. The ladder features non-slip steps or rungs to ensure safe climbing and may have a handrail or grip for added stability.

The primary purpose of a back door ladder is to facilitate safe and convenient access to the roof of the vehicle, especially when loading or unloading cargo, accessing rooftop storage, or performing maintenance tasks. It eliminates the need to rely on unstable makeshift steps or climb onto the bumper or other parts of the vehicle.

When considering a back door ladder for your vehicle, it is important to ensure compatibility with the specific make and model of your vehicle. Some vehicles may already have pre-designed mounting points or provisions for ladder installation, while others may require custom brackets or modifications.