Kategoriat
Lisävarusteet ja tarvikkeet (49)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Polkupyörätelineet

Polkupyörätelineen valintaan vaikuttaa polkupyörien määrä ja polkupyörien paino. Thulen polkupyörätelineiden laajasta valikoimasta johtuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea ratkaisu.

Matkailuautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

Pyörätelineiden suunnittelussa on otettu myös huomioon sähköpolkupyörien omistajat. Useat polkupyörätelineet sopivat kantavuuden puolesta myös sähköpyörille. Leveämpi renkaisille esim FATBIKEille on saatavilla helposti vaihdettava rengaskouru.

Polkupyörätelineen asennushinta alkaen 250 €

Lue lisää
Kategoriat
Lisävarusteet ja tarvikkeet (49)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Yhteensä 79 tuotetta

Laadukkaat polkupyörätelineet matkailuajoneuvoihin

Polkupyöräteline on olennainen lisävaruste jokaiselle karavaanarille, joka haluaa kuljettaa polkupyöriään turvallisesti matkoillaan. Hyötyajoneuvokeskukselta löydät laajan ja huippu laadukkaan valikoiman polkupyörätelineitä alan johtavalta merkiltä, Thule. Oli tarpeesi sitten teline sähköpyörille, yksinkertainen ratkaisu perinteisille polkupyörille tai kapasiteettia useammalle pyörälle, meidän valikoimastamme löydät juuri oikean telineen. Valitsemalla meidät varmistat, että saat korkealaatuisen tuotteen lisäksi myös asiantuntevaa palvelua.

Thule polkupyöräteline – Paras valinta matkailuun

Kun puhutaan ensiluokkaisista polkupyörätelineistä, Thulen nimi nousee ylitse muiden. Hyötyajoneuvokeskuksen suosituimmat Thule polkupyörätelineet ovat keränneet kiitosta asiakkailtamme. Esimerkiksi Thule polkupyöräteline Elite Van XT musta Crafter 2017 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja toimivaa ratkaisua. Thule polkupyöräteline Sport G2 tour puolestaan tarjoaa käytännöllisyyttä monipuolisilla ominaisuuksillaan. Ja niille, jotka kaipaavat kätevää telinettä tavaratilaan, Thule polkupyöräteline VeloSlide lyhyt on osoittautunut hittituotteeksi. Jokainen näistä malleista kertoo Thulen sitoutumisesta tuottaa vain parasta karavaanareille.

Polkupyöräteline seinään – Tilaa säästävä ratkaisu

Polkupyöräteline seinään tarjoaa erinomaisen ratkaisun niille, jotka etsivät tilaa säästävää ja turvallista tapaa kuljettaa pyöriään. Nämä telineet kiinnitetään suoraan matkailuauton tai asuntovaunun takaseinään, joka mahdollistaa polkupyörien kuljettamisen ilman, että ne vievät sen suurempaa tilaa. Seinään asennettavat telineet ovat myös erittäin tukevia ja pitävät pyörät varmasti paikoillaan jopa haastavimmissa olosuhteissa. Olipa kyse sitten pitkästä matkasta tai lyhyestä retkestä, polkupyöräteline seinään varmistaa, että polkupyöräsi saapuvat määränpäähänsä turvallisesti ja ehjänä.

Polkupyöräteline asuntovaunuun – Matkusta mukavammin

Asuntovaunussa matkustettaessa on tärkeää optimoida käytettävissä oleva tila ja varmistaa, että kaikki mukana kulkevat varusteet ovat turvallisesti kiinnitettynä. Polkupyöräteline asuntovaunuun on täydellinen ratkaisu pyörien kuljetukseen ja se mahdollistaa niiden säilytyksen ulkopuolella, jolloin sisätila jää muille tarvikkeille. Esimerkiksi Thule polkupyöräteline Elite G2 Standard on suunniteltu erityisesti asuntovaunujen takaseinään. Sen vahva rakenne ja innovatiivinen muotoilu takaavat, että pyörät pysyvät turvallisesti paikoillaan niin tasaisilla kuin mutkaisillakin teillä. Vaihtamalla perinteiset ratkaisut näin erikoistuneeseen telineeseen varmistat, että matkasi sujuu huolettomammin.

Polkupyöräteline aisaan – Turvallinen ja kätevä

Polkupyöräteline aisaan tarjoaa loistavan mahdollisuuden optimoida säilytystilaa polkupyörille. Se mahdollistaa pyörien kuljettamisen turvallisesti ja kätevästi asuntovaunun edessä. Hyötyajoneuvokeskuksen valikoimasta löytyy erityisesti asuntovaunun aisalle suunniteltuja huippuluokan telineitä. Suosituimpien joukossa ovat Thule Caravan Superb XT Short musta, Thule polkupyöräteline Caravan Superb Short ja Thule polkupyöräteline Caravan Superb Thule. Nämä telineet tarjoavat vankan ja varman kiinnityksen, sekä helppokäyttöisyyttä ja pitkäikäisyyttä, jotka ovat välttämättömiä vaativissa olosuhteissa.

Polkupyöräteline sähköpyörälle – Luotettavaa kuljetusta

Polkupyöräteline sähköpyörälle on suunniteltu kestämään raskaampaa painoa ja varmistamaan, että pyörä pysyy tukevasti paikoillaan myös pitkillä matkoilla. On tärkeää valita teline, joka on sekä turvallinen, että käytännöllinen. Hyötyajoneuvokeskuksen valikoimasta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja juuri tähän tarkoitukseen. Erityisesti Thule polkupyöräteline Caravan Superb Thule musta ja Thule polkupyöräteline Elite G2 Short ovat osoittautuneet suosituiksi sähköpyöräilijöiden keskuudessa niiden kestävyyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.