Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Vinssit (26)
Vinssitarvikkeet (17)
Työkalulaatikot (3)
Snorkkelit (1)
Yleistuotteet (1)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2
3
4

Off-Road varusteet

TJM on tunnettu merkki, joka valmistaa korkealaatuisia off-road-tuotteita, mukaan lukien vinssit. TJM-vinssit ovat suunniteltu kestämään vaativia maasto-olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä off-road-käytössä. Hyötyajoneuvokeskus myy ja asentaa TJM tuotteet Suomessa.

Lue lisää
Kategoriat
Vinssit (26)
Vinssitarvikkeet (17)
Työkalulaatikot (3)
Snorkkelit (1)
Yleistuotteet (1)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2
3
4

Yhteensä 31 tuotetta

Vinssit ovat hyödyllisiä työkaluja off-road-harrastajille ja maastoautomatkailijoille. Ne ovat laitteita, jotka käyttävät kelausmekanismia ja vaijeria tai köyttä vetämään tai nostamaan esineitä. Off-road-käytössä vinssit asennetaan yleensä ajoneuvoon ja niitä käytetään auttamaan ajoneuvoa, kun se on jumissa tai tarvitsee apua vaikeissa maasto-olosuhteissa.

Off-road-vinssit tarjoavat useita etuja maastoajossa:

 1. Pelastustoiminta: Jos ajoneuvo jää jumiin mutaan, hiekkaan, lumihankeen tai muuhun haastavaan maastoon, vinssi voi auttaa vetämään auton ulos. Vinssi kykenee tuottamaan voimaa ja vetämään ajoneuvon eteenpäin, mikä voi auttaa sinua pääsemään takaisin liikkeelle.
 2. Esteiden ylitys: Maastoajossa voi olla tilanteita, joissa ajoneuvon on ylitettävä esteitä, kuten kantoja, kiviä tai pudotuksia. Vinssi voi auttaa vetämään ajoneuvoa ylös tai yli tällaisista esteistä, mikä helpottaa off-road-liikkumista.
 3. Turvallisuus: Off-road-vinssi voi tarjota lisäturvaa hätätilanteissa tai vaikeissa olosuhteissa. Jos ajoneuvosi joutuu kääntymään tai kallistumaan, vinssi voi auttaa vakauttamaan ajoneuvoa ja estämään sen kaatumisen.
 4. Muiden auttaminen: Vinssi voi olla hyödyllinen myös muiden off-road-harrastajien auttamisessa. Jos joku muu ajoneuvo jää jumiin tai tarvitsee apua, vinssi voi auttaa vetämään heitä pois vaikeasta tilanteesta.

On tärkeää, että off-road-vinssin asennus ja käyttö tapahtuvat oikein. Vinssin asennus vaatii yleensä erityisiä kiinnityspisteitä tai kiinnitysjärjestelmiä auton rungossa. Lisäksi tulee olla tietoinen vinssin kantavuudesta, turvallisuusohjeista ja käyttörajoituksista.

Jos harkitset off-road-vinssin hankkimista, suosittelemme, että otat yhteyttä ammattitaitoiseen autokorjaamoon tai erikoistuneeseen liikkeeseen, jossa voit saada tarkempia neuvoja ja asennuspalvelua. He voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan vinssin ajoneuvoosi ja varmistamaan sen oikeanlaisen asennuksen ja käytön.

TJM-vinssit tarjoavat useita ominaisuuksia ja etuja off-road-harrastajille:

 1. Luotettavuus ja kestävyys: TJM-vinssit on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja maasto-olosuhteita. Ne on suunniteltu luotettavaksi ja pitkäikäiseksi, jotta voit luottaa niihin haastavissakin tilanteissa.
 2. Vetovoima ja nopeus: TJM-vinssit tarjoavat vahvan vetovoiman ja nopean kelauksen, jotta voit vetää tai nostaa ajoneuvosi tai muita esineitä tehokkaasti ja nopeasti. Niiden moottorit ja vaijerijärjestelmät on suunniteltu tarjoamaan voimakasta suorituskykyä ja sujuvaa toimintaa.
 3. Turvallisuusominaisuudet: TJM-vinssit sisältävät usein turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattisen jarrun, joka estää vaijerin tahattoman kelaamisen takaisin. Tämä lisää turvallisuutta vinssin käytössä ja estää tapaturmia.
 4. Käyttömukavuus: TJM-vinssit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja mukaviksi. Niissä voi olla ergonomisesti suunniteltuja ohjauskahvoja ja käteviä säätimiä, jotka helpottavat vinssin käyttöä ja säätöä.

On tärkeää valita oikea TJM-vinssi, joka sopii ajoneuvoosi ja tarpeisiisi. Vinssin kantavuus, vetoteho ja asennusvaatimukset vaihtelevat eri malleissa, joten suosittelemme tutustumaan TJM:n viralliseen verkkosivustoon tai ottamaan yhteyttä heidän jälleenmyyjiinsä saadaksesi tarkempaa tietoa saatavilla olevista malleista ja niiden ominaisuuksista.

Lisäksi on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja turvallisuusohjeita TJM-vinssin asennuksessa, käytössä ja huollossa varmistaaksesi oikean ja turvallisen käytön off-road-seikkailuissa.

Vinssin apurunko, jota kutsutaan myös vinssin asennuskehikoksi tai vinssin telineeksi, on lisävaruste, joka tukee vinssiä ja mahdollistaa sen asentamisen tietylle ajoneuvolle. Se on suunniteltu tarjoamaan tukea ja vahvistusta vinssille, jotta se voi suorittaa tehtävänsä luotettavasti ja turvallisesti.

Vinssin apurunko voi olla valmistajan tai kolmannen osapuolen valmistama, ja se voi vaihdella muotoilultaan ja rakenteeltaan ajoneuvon merkin, mallin ja vuosimallin mukaan. Yleensä apurungot valmistetaan kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä tai alumiiniseoksesta, ja ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja maasto-olosuhteita.

Apurunko asennetaan yleensä auton runkoon tai puskuriin vahvoilla kiinnikkeillä ja ruuveilla, jotta se pysyy tukevasti paikallaan. Sen tarkoituksena on jakaa vinssin vetämän kuorman paino tasaisesti auton runkoon tai puskuriin, mikä auttaa välttämään vaurioita ajoneuvolle ja varmistaa vinssin tehokkaan toiminnan.

Vinssin apurungolla on useita etuja, kuten:

 1. Vahvistettu tuki: Apurunko tarjoaa lisätukea vinssille, mikä vähentää kuorman kohdistumista vain yhteen pisteeseen ajoneuvossa ja auttaa välttämään rungon tai puskurin vaurioita.
 2. Helppo asennus: Apurunko on suunniteltu sopimaan tiettyyn ajoneuvoon ja vinssimalliin, joten sen asennus on yleensä suoraviivaista ja helppoa. Se tulee yleensä tarvittavien kiinnikkeiden ja asennustarvikkeiden kanssa.
 3. Lisäominaisuudet: Jotkut vinssin apurungot voivat sisältää lisäominaisuuksia, kuten lisävalojen tai antennien kiinnityspisteitä, jolloin ne voivat toimia monitoimisina telineinä ajoneuvollesi.

On tärkeää valita oikea apurunko, joka on suunniteltu sopimaan tiettyyn ajoneuvoon ja vinssimalliin. Suosittelemme konsultoimaan vinssin valmistajaa tai asiantuntevaa jälleenmyyjää saadaksesi suositukset ja oikean apurungon asennukseen ja yhteensopivuuteen liittyvät tiedot ajoneuvollesi.

Huomaa, että vinssin apurungon asennus voi vaatia joitakin mekaanisia taitoja ja työkaluja.