Kategoriat
Lava-autojen lavatasot (62)
Slimline II kattotasot (53)
Slimpro van kattotasot (25)
Slimsport kattotasot (4)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Kattotasot

Front Runner on tunnettu brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman kattotelineitä ja kattotasoja retkeily- ja seikkailuajoneuvoihin. Front Runnerin kattotasoilla on maine korkeasta laadusta, kestävyydestä ja monipuolisuudesta.
Kattotasot, joita kutsutaan myös kattotelineiksi tai kattotelinejärjestelmiksi, ovat hyödyllisiä lisävarusteita ajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin, katumaastureihin, matkailuautoihin ja lava-autoihin. Ne asennetaan auton katon päälle ja tarjoavat lisää tilaa ja mahdollisuuksia kuljettaa tai säilyttää tavaroita. Fro

Lue lisää
Kategoriat
Lava-autojen lavatasot (62)
Slimline II kattotasot (53)
Slimpro van kattotasot (25)
Slimsport kattotasot (4)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Yhteensä 144 tuotetta

Kattotasot, joita kutsutaan myös kattotelineiksi tai kattotelinejärjestelmiksi, ovat hyödyllisiä lisävarusteita ajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin, katumaastureihin, matkailuautoihin ja pickup autoihin. Ne asennetaan auton katon päälle ja tarjoavat lisää tilaa ja mahdollisuuksia kuljettaa tai säilyttää tavaroita.

Kattotasot voivat olla eri muotoisia ja kokoisia riippuen ajoneuvosta ja käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen kattotasot koostuvat metallisista tai alumiinisista poikkipalkkeista, jotka asennetaan auton kattokaiteisiin tai kattokiskoihin. Näiden poikkipalkkien päälle voi asentaa erilaisia kattotelinejärjestelmiä, kuten kattobokseja, kajakkien tai pyörien kuljetustelineitä, telttoja tai aurinkopaneeleja.

Kattotason asennus vaatii yleensä porausta ja kiinnitysruuvien tai -pulttien käyttöä. On tärkeää noudattaa valmistajan asennusohjeita ja käyttää oikeita työkaluja varmistaaksesi turvallisen ja kestävän asennuksen.

Kattotason käyttö voi tarjota useita etuja, kuten:

  1. Lisätila: Kattotaso antaa sinulle lisää tilaa kuljettaa tai säilyttää tavaroita, jotka eivät mahdu auton sisätiloihin. Esimerkiksi matkailuautoissa se voi tarjota lisää säilytystilaa matkustustarvikkeille tai ulkoiluvälineille.
  2. Monipuolisuus: Kattotasot mahdollistavat erilaisten tarvikkeiden ja varusteiden kiinnittämisen ajoneuvon kattoon. Voit kuljettaa esimerkiksi polkupyöriä, kajakkeja, telttoja tai muita isoja tai kömpelöitä tavaroita.
  3. Joustavuus: Kattotasoilla voit helposti muuttaa ajoneuvosi käyttötarkoitusta tai sopeutua erilaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi muuttaa pakettiauton tavaratilan matkailuautoksi asentamalla kattotason ja siihen sopivia varusteita.

On tärkeää huomioida, että kattotason käyttö voi vaikuttaa ajoneuvon kokonaiskorkeuteen, joten varmista, että se mahtuu alikulkuihin ja mataliin tiloihin, joissa aiot ajaa. Tarkista myös ajoneuvon kantavuusrajoitukset ja varmista, että kattotason ja kiinnitettyjen varusteiden kokonaispaino ei ylitä auton sallittua kantavuutta.

Kattotasot ja niihin liittyvät varusteet ovat saatavilla Hyötyajoneuvokeskus verkkokaupasta. Valitse laadukkaat ja turvalliset tuotteet, jotka sopivat ajoneuvoosi ja täyttävät tarpeesi.