Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus

Lavakaaret

Lavakaaret ovat lava-autojen lisävarusteita, jotka asennetaan auton lavan ympärille. Niiden tarkoituksena on tarjota suojaa ja lisäturvallisuutta lavalla kuljetettaville tavaroille sekä auton rungolle. Lavakaaret antaa autolle urheilullisen ja tyylikkään ulkonäön.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus

Näytetään tulokset (11 kpl)

Lavakaaret ovat Pickup autojen lisävarusteita, jotka asennetaan yleensä auton lavan ympärille. Niiden tarkoituksena on tarjota suojaa ja lisäturvallisuutta lavalla kuljetettaville tavaroille sekä auton rungolle. Lavakaaret voivat myös antaa autolle urheilullisen tai tyylikkään ulkonäön.

Lavakaaria on erilaisia tyylejä, malleja ja materiaaleja, jotta ne sopisivat eri hyötyajoneuvoihin ja käyttötarkoituksiin. Yleisimpiä lavakaarien materiaaleja ovat teräs, alumiini tai ruostumaton teräs. Jotkut lavakaaret voivat olla suorat ja yksinkertaiset, kun taas toiset voivat olla kaarevat ja monimutkaisemmat muotoilultaan.

Lavakaarien asennus vaatii yleensä porausta ja kiinnitysruuvien tai -pulttien käyttöä. On suositeltavaa noudattaa valmistajan asennusohjeita ja käyttää oikeita työkaluja turvallisen ja kestävän asennuksen varmistamiseksi. Tarvittaessa voit myös kääntyä ammattitaitoisen asennuspalvelun puoleen, joka voi asentaa lavakaaret puolestasi.

Lavakaaret voivat tarjota useita etuja, kuten:

  1. Suoja: Lavakaaret voivat tarjota suojaa lavalla kuljetettaville tavaroille. Ne auttavat estämään tavaroiden putoamisen lavalta, pitävät ne paikoillaan ja suojaavat niitä iskuilta tai kolhuilta.
  2. Turvallisuus: Lavakaaret voivat tarjota lisäturvaa ajoneuvon matkustajille. Ne voivat toimia esteenä lavalle kaatumista vastaan ja auttaa estämään vahinkoja onnettomuustilanteissa.
  3. Ulkonäkö: Lavakaaret voivat parantaa hyötyajoneuvon ulkonäköä ja antaa sille urheilullisen tai tyylikkään ilmeen. Ne voivat myös tarjota mahdollisuuksia lisävarusteiden, kuten työvalojen tai varusteiden kiinnittämiseen.

On tärkeää huomioida, että lavakaarien käyttö saattaa vaikuttaa ajoneuvon kokonaiskorkeuteen. Tämä voi olla merkityksellistä esimerkiksi matalien tilojen kulkemisessa, kuten parkkihalleissa tai alikulkutunneleissa.