Tyhjennä haku
Etsi
Alu-cab hyötyajoneuvokeskus
Kategoriat
Lavakatteet (49)
Asennussarjat ja tarvikkeet (6)
Lisävarusteet (24)
Markiisit (10)
Markiisit (6)
Tarvikkeet (4)
Kattoteltat (5)
Tarvikkeet (4)
Kattoteltat (1)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Alu-Cab

Alu-Cab on Etelä-Afrikasta lähtöisin oleva yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja kestävien off-road-ajoneuvojen varusteiden valmistukseen.
Yritys on erityisen tunnettu Alu-Cab-kattotelttojen ja -lisävarusteiden valmistuksesta.
Alu-Cab tuotteita ovat kattoteltat, markiisit, lavakatteet, asuntoautolavakatteet sekä lavakatteiden ja kattotelttojen lisävarusteet.

Alu-Cabin kattoteltat ovat suosittuja maastoautomatkailijoiden keskuudessa.
Ne on suunniteltu tarjoamaan mukava nukkumispaikka auton katolla, mikä on kätevä ratkaisu, kun leirintäalueita ei ole saatavilla tai haluat nukkua luonnon helmassa.
Alu-Cabin kattoteltat ovat valmistettu kestävästä materiaalista, kuten vedenkestävästä kankaasta, ja ne on helppo pystyttää ja kasata.
Alu-Cab on tunnettu laadustaan, innovatiivisista suunnitteluistaan ja sitoutumisestaan asiakastyytyväisyyteen.
Heidän tuotteensa ovat suosittuja maastoautoharrastajien ja seikkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Hyötyajoneuvokeskus toimii Alu-Cab tuotteiden myyjänä ja asentajana Suomessa.

Lue lisää
Kategoriat
Lavakatteet (49)
Asennussarjat ja tarvikkeet (6)
Lisävarusteet (24)
Markiisit (10)
Markiisit (6)
Tarvikkeet (4)
Kattoteltat (5)
Tarvikkeet (4)
Kattoteltat (1)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Yhteensä 91 tuotetta

Maastoautomatkailu, joka tunnetaan myös nimellä off-road-matkailu, on suosittu tapa tutustua luontokohteisiin ja haastavampiin maastoihin. Se yhdistää maastossa liikkumisen ja matkailun, tarjoten mahdollisuuden tutkia syrjäisiä alueita ja luonnonkauniita maisemia. Tässä on joitakin näkökohtia maastoautomatkailusta:
  1. Ajoneuvovalinta: Maastoaautomatkailussa tärkein valinta on sopivan ajoneuvon valitseminen. Yleisesti käytettyjä ajoneuvoja ovat nelivetoiset maasturit, joihin kuuluvat esimerkiksi Jeepit, Land Roverit, Toyota Land Cruiserit ja monet muut. Nämä ajoneuvot on suunniteltu kestämään haastavia olosuhteita ja niissä on usein korkeampi maavara, nelivetojärjestelmä ja erityiset off-road-ominaisuudet.
  2. Varusteet ja valmistautuminen: Maastoaautomatkailu vaatii asianmukaista varustelua ja valmistautumista. Tärkeimmät varusteet sisältävät esimerkiksi liikuteltavan jääkaapin, retkeilytarvikkeita, teltan, makuupussin, karttoja, kompassin, navigaatiovälineet, varaosia ja korjaustyökaluja. On myös tärkeää olla tietoinen kohdealueen sääolosuhteista, maastoista ja paikallisista säännöistä.
  3. Turvallisuus: Maastoaautomatkailussa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Ennen matkaa on hyvä tarkistaa ajoneuvon kunto ja varmistaa, että kaikki tarvittavat huollot on suoritettu. Tiedä, miten käyttää nelivetojärjestelmää, ja harjoittele off-road-ajoa turvallisessa ympäristössä ennen haastavampia reittejä. Varmista myös, että sinulla on riittävästi ruokaa, vettä ja ensiapuvälineitä mukanasi.
  4. Jälkien jättämättömyys: Luonnonvarojen suojeleminen on tärkeä osa maastoautomatkailua. Noudata aina paikallisia sääntöjä ja määräyksiä, äläkä jätä jälkiä tai roskia luontoon. Kunnioita ympäristöä ja muita matkailijoita.
  5. Suunnittelu ja tutkimus: Ennen matkaa suunnittele reitti huolellisesti ja tutki kohteita, joissa haluat vierailla. Ota huomioon maasto-olosuhteet, sääolosuhteet ja tarvittavat luvat tai rajoitukset. Varmista myös, että sinulla on riittävästi aikaa tutkia kohteita ja että tiedät, mitä palveluita on saatavilla matkan varrella.
Maastoautomatkailu voi olla jännittävä ja palkitseva kokemus, joka mahdollistaa syvemmän yhteyden luontoon ja ainutlaatuisten maisemien tutkimisen. Muista aina noudattaa paikallisia sääntöjä ja kunnioittaa ympäristöä matkaillessasi maastoissa.
Alu-Cab Canopy Camper on retkeilyajoneuvo, joka yhdistää peräkärryn ja teltan ominaisuudet. Se tarjoaa mukavan ja kätevän tavan leiriytyä ja matkustaa. Canopy Camper -järjestelmä koostuu perävaunusta, jossa on integroitu teltta-osa.
Alu-Cab Canopy Camperissa telttaosan voi avata perävaunun päältä, jolloin se muodostaa suojatun ja tilavan nukkumisalueen. Telttaosa on yleensä valmistettu kestävästä ja säänkestävästä materiaalista, kuten kankaasta tai kankaan ja muovin yhdistelmästä. Telttaosa voidaan myös varustaa erilaisilla lisävarusteilla, kuten makuutiloilla, ikkunoilla, hyttysverkoilla ja tuuletusjärjestelmillä, jotka tarjoavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä.
Alu-Cab Canopy Camper -järjestelmän etuja ovat muun muassa helppo pystytys ja purku, kompakti koko kuljetuksen aikana ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Sitä voidaan käyttää erilaisissa matka- ja leirintätilanteissa, kuten maastoautomatkailussa, retkeilyssä ja ulkoilmaseikkailuissa. Canopy Camper tarjoaa mukavuutta ja suojaa luonnossa, samalla kun se on helposti liikuteltava ja kätevä matkakumppani.
Khaya Camper on Etelä-Afrikasta lähtöisin oleva retkeilyajoneuvojen valmistaja. Khaya Camperin erikoisuutena ovat kompaktit ja kevyet retkiautot, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukava ja käytännöllinen matkustuskokemus.
Khaya Camperin retkiautoissa on integroitu asunto-osa, joka sisältää nukkumatilan, keittiön ja säilytystiloja. Vaikka retkiautot ovat kompakteja, ne on suunniteltu takaamaan tehokas tilankäyttö ja tarjoamaan kaikki tarvittavat mukavuudet matkustamiseen. Asunto-osassa voi olla makuutila, jossa on mukava vuode, keittiötila, jossa on pesuallas, liesi ja jääkaappi, sekä säilytystiloja matkatavaroille ja retkeilyvälineille. Jotkut Khaya Camperin mallit voivat myös sisältää suihkun ja WC-tilan.
Khaya Camperin retkiautot on suunniteltu kestämään haastavia olosuhteita ja maastoja, ja ne usein perustuvat nelivetokäyttöisiin ajoneuvoihin, kuten Toyota Hilux tai Ford Ranger. Ne tarjoavat korkean maavaran, vahvan rakenteen ja off-road-ominaisuuksia, mikä tekee niistä sopivia seikkailuihin syrjäisissä luontokohteissa.
Khaya Camperin retkiautot ovat erittäin suosittuja Etelä-Afrikassa ja niitä käytetään laajasti maastoautomatkailussa. Ne tarjoavat vapauden liikkua ja leiriytyä luonnossa samalla tarjoten mukavuutta ja itsenäisyyttä pitkäaikaiselle matkustamiselle.
Kattoteltta on kätevä ja suosittu ratkaisu retkeilyyn ja matkailuun, erityisesti maastoautomatkailuun. Se on teltta, joka kiinnitetään ajoneuvon katolle ja voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan.
Kattoteltat tarjoavat useita etuja retkeilijöille. Niiden asentaminen on yleensä melko helppoa ja nopeaa, ja ne eivät vie tilaa auton sisätiloista. Kattoteltta tarjoaa mukavan ja suojatun nukkumisalueen, joka on korotettu maasta ja eristetty lattiasta, jolloin se tarjoaa suojaa kosteutta, hyönteisiä ja muita maanpinnan olosuhteita vastaan.
Kattoteltat on yleensä valmistettu kestävästä kankaasta, joka on vedenpitävä ja kestää säätä. Ne taittuvat kompaktiin muotoon, kun ne suljetaan, ja ne voidaan kiinnittää turvallisesti auton katolle matkan ajaksi. Kattotelttoja on saatavilla eri kokoja ja malleja, joten voit valita sellaisen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja ajoneuvosi kattokuorman rajoitusten mukaan.
Kattoteltat tarjoavat retkeilijöille joustavuutta ja liikkumisen vapautta, sillä voit pysähtyä ja leiriytyä lähes missä tahansa sopivassa paikassa. Ne ovat suosittuja erityisesti maastoautomatkailijoiden keskuudessa, koska ne mahdollistavat nopean leirin pystytyksen ja purkamisen ja antavat mahdollisuuden nukkua korkeammalla ja turvallisemmalla paikalla kuin teltassa maanpinnalla.
On tärkeää valita laadukas kattoteltta, joka sopii tarpeisiisi ja kestää vaativiakin olosuhteita. Tarkista tuotetiedot, kantavuusrajat, asennusmenetelmät ja lisäominaisuudet ennen ostopäätöstä. Lisäksi on aina tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja turvallisuusohjeita kattoteltan asennuksessa ja käytössä.
Alu-Cab tarjoaa erilaisia lavakatteja, jotka on suunniteltu parantamaan lavan käytettävyyttä ja tarjoamaan lisäsuojaa kuljetettaville tavaroille. Heidän lavakatteensa ovat tunnettuja laadustaan, kestävyydestään ja käytännöllisyydestään.
Alu-Cabin lavakatteen tarkat ominaisuudet ja mallit voivat vaihdella riippuen ajoneuvosta ja käyttötarkoituksesta. Joitakin yleisiä ominaisuuksia, joita Alu-Cabin lavakatteissa voi olla, ovat:
  1. Kestävä rakenne: Alu-Cabin lavakatteet valmistetaan kestävästä materiaalista, kuten alumiinista tai muusta kestävästä metallista, joka tarjoaa lujuutta ja pitkäikäisyyttä.
  2. Helppo asennus: Lavakatteet voidaan yleensä asentaa suoraan auton lavalle ilman suuria muutoksia. Ne tulevat usein mukana tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet.
  3. Käytännöllisyys: Lavakate tarjoaa suojaa kuljetettaville tavaroille sateelta, lialta ja varkauksilta. Joissakin malleissa voi olla myös lisäominaisuuksia, kuten säilytystiloja, kuormaliinoja tai erilaisia kiinnityspisteitä.
  4. Monipuoliset käyttömahdollisuudet: Alu-Cabin lavakatteet ovat suunniteltu joustaviksi ja monipuolisiksi, joten niitä voidaan käyttää erilaisissa tarkoituksissa, kuten ammattikäytössä, retkeilyssä tai vapaa-ajan aktiviteeteissa.