Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Sänkyratkaisut

Sängyt ovat yksi olennainen osa Vanlife-elämäntapaa, ja niiden valinnassa yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tyyli. Vanlife-projektin sängyt voivat vaihdella kiinteistä, runkoon asennetuista malleista irrotettaviin ja jopa seinään kiinnitettäviin sänkyratkaisuihin.

Paras sänkyratkaisu Vanlife-projektiin riippuu monista tekijöistä: kuinka paljon tilaa on käytettävissä, millainen on budjetti ja mitä erityisvaatimuksia elämäntyyliisi kuuluu.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Näytetään tulokset (6 kpl)

Vanlife-elämäntyylin ytimessä on vapaus, ja vapauden tunteen lisäämiseksi tarvitset oikeat varusteet. Yksi olennaisimmista näistä on tietenkin mukava ja toimiva nukkumisratkaisu. Tässä kohtaa Vanlife sänkyratkaisut astuvat kuvaan, tarjoten laajan valikoiman erilaisia sänkyjä, jotka on suunniteltu erityisesti liikkuvan elämäntavan tarpeisiin.

Meiltä löydät sähköisesti alaslaskettavat sängyt, jotka ovat paitsi tilaa säästäviä, myös huippumukavia. Näissä sängyissä korostuu käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys. Kevyet alumiiniprofiilit pitävät sängyn painon minimissä, mutta eivät tingi kestävyydestä: kantavuus voi olla jopa 400 kg. Sähkömoottorin virrankulutus on minimaalinen, ja portaaton korkeuden säätö mahdollistaa juuri oikeanlaisen mukavuuden.

Jos taas kaipaat vielä enemmän mukavuutta ja tilaa, kokoontaitettavat sähkökäyttöiset sängyt ovat oiva valinta. Nämä sängyt eivät ainoastaan tarjoa laajempia mittoja, mutta myös lisävarusteena saatavat, patjan kokoa laajentavat lisäpalat tekevät sängystä vieläkin monipuolisemman. Kuten muissakin tuotteissamme, näissäkin sängyissä on huomioitu melun minimointi ajon aikana sekä optimaalinen ilmankierto.

Kaikki sänkymme ovat huoltovapaita ja niissä on korkealaatuinen työstö. Mekanismit on integroitu taidokkaasti rungon sälekehyksen alle, ja sälekorkit takaavat optimaalisen melun vähentämisen ajon aikana. Laadukkaat patjat, jotka tulevat sängyn mukana, ovat verhoiltu hengittävällä päällisellä, joka takaa hyvän ilmankierron ja levollisen unen.

Nyt on aika tehdä Vanlife-elämästäsi entistä mukavampi ja käytännöllisempi. Tutustu laajaan sänkyvalikoimaamme ja löydä juuri se oikea ratkaisu, joka nostaa road trip -kokemuksesi uudelle tasolle. Oli kyse sitten kompaktista kaksosta tai perheautosta, meiltä löydät nukkumisratkaisun joka tilanteeseen. Koe itse, miten oikeanlainen sänky voi mullistaa koko matkailuautokokemuksesi!