Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Alu-Cab (36)
Aeroklas (23)
Alpha (13)
Farmikate (2)
Road Ranger (2)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Lavakatteet

Lavakate on lisävaruste, joka asennetaan lava-auton avolavan päälle tarjoamaan suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle. Se on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, lasikuidusta metallista, muovista tai kankaasta, ja se asennetaan kiinteästi tai irrotettavasti lavan päälle. Lavakatteen tarkoituksena on suojata kuormaa ulkoisilta sääolosuhteilta, kuten sateelta, lumelta tai auringolta.

Lue lisää
Kategoriat
Alu-Cab (36)
Aeroklas (23)
Alpha (13)
Farmikate (2)
Road Ranger (2)
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys

Yhteensä 85 tuotetta

Lavakate on lisävaruste, joka asennetaan lava-auton avolavan päälle tarjoamaan suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle. Se on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, lasikuidusta metallista, muovista tai kankaasta, ja se asennetaan kiinteästi tai irrotettavasti lavan päälle.

Lavakatteen tarkoituksena on suojata kuormaa ulkoisilta sääolosuhteilta, kuten sateelta, lumelta tai auringolta. Se auttaa pitämään kuorman kuivana ja puhtaana sekä estää sen liikkumisen tai putoamisen kuljetuksen aikana. Lavakate voi myös tarjota turvallisuutta estämällä kuorman pölyämisen tai putoamisen tielle.

Lavakatteet voivat vaihdella muodoltaan ja ominaisuuksiltaan. Joissakin malleissa lavakate voi olla kiinteä rakenne, joka kattaa koko avolavan alueen. Toisissa malleissa se voi olla irrotettava ja koostua erillisistä osista, kuten sivupaneeleista ja päätypaneeleista, jotka voidaan asentaa tarpeen mukaan. Jotkut lavakatteet voivat myös olla taitettavia tai kääntyviä, mikä mahdollistaa helpon pääsyn lavalle tai erikokoisten kuormien kuljettamisen.

Lavakate voi tarjota myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lukittavan säilytystilan lavan alla tai kuorman sidontapisteitä lavan reunoilla. Joissakin malleissa lavakate voi olla varustettu myös kattotelineillä tai ajovaloilla, mikä lisää käytännöllisyyttä ja näkyvyyttä.

Lavakatteen valinta riippuu kuljetustarpeista ja käyttäjän mieltymyksistä. On tärkeää varmistaa, että valittu lavakate sopii käytettävänä olevaan lavakokoon ja että se täyttää turvallisuusvaatimukset. Lisäksi on huomioitava paikalliset liikennesäännöt ja määräykset, jotka saattavat asettaa rajoituksia lavakatteen korkeudelle tai ulottuvuudelle.

Kokonaisuudessaan lavakate on hyödyllinen lisävaruste lava-autoille, sillä se tarjoaa suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle sekä lisää käytännöllisyyttä ja joustavuutta kuljetustehtävissä.

Ford Ranger lavakate – Laatua ja designia

Ford Ranger lavakate on välttämätön varuste kaikille, jotka haluavat suojata ajoneuvonsa tavaratilaa ja antaa sille samalla tyylikkään ulkonäön. Hyötyajoneuvokeskuksella tiedostamme asiakkaidemme tarpeet ja siksi olemme valinneet valikoimaamme markkinoiden parhaimmat lavakatteet. Erityisen suosittuja Ford Ranger lavakatteita ovat LAVAKATE Ford Ranger 2023 – Aeroklas Stylish ylösnousevat sivuikkunat RKE, LAVAKATE Road Ranger RH3 Profi ja LAVAKATE Aeroklas Stylish, takareunasta aukeavat sivuikkunat Ford Ranger Raptor. Näillä lavakatteilla voit varmistaa, että Ford Rangerisi on sekä käytännöllinen, että tyylikäs.

Amarok lavakate – Hyötyajoneuvokeskuksen huippuvalinnat

Amarok lavakate tarjoaa Volkswagen Amarokin omistajille optimaalisen suojan tavaratilalle. Kun kyseessä on kuormatilan suojauksen parantaminen, Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa huippuluokan vaihtoehdot. Erityisen kysyttyjä Amarok lavakatteita meiltä ovat LAVAKATE Aeroklas Commercial RKE, joka on tunnettu kestävyydestään ja käytännöllisyydestään. Lisäksi LAVAKATE ALPHA GX1 maalattuna korin väriseksi tarjoaa yksilöllisen ilmeen, kun taas Alu-Cab Contour Lavakate sivuluukuilla VW Amarok 2023 yhdistää vankan rakenteen ja helpon käytettävyyden. Jokainen näistä lavakatteista on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.

Hilux lavakate – Täydellinen suojavaruste Toyotaasi varten

Hilux lavakate on erinomainen valinta kaikille Toyota Hiluxin omistajille, jotka etsivät luotettavaa ja visuaalisesti miellyttävää ratkaisua kuormatilansa suojaukseen. Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa laadukkaita lavakatteita vastaamaan eri käyttötarkoituksiin. Lavakate Alpha CMX on erityisen suosittu valinta sen ulkomuodon ja pitkäikäisyyden vuoksi. Lavakate Alpha GSX tuo mukanaan huippuluokan viimeistelyn ja toimivuuden, kun taas LAVAKATE Aeroklas Stylish takareunasta aukeavat ikkunat Toyota Hilux RKE lisää käytettävyyttä ja ilmettä kuormatilaan.