Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus

Lavakatteet

Lavakate on lisävaruste, joka asennetaan lava-auton avolavan päälle tarjoamaan suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle. Se on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, lasikuidusta metallista, muovista tai kankaasta, ja se asennetaan kiinteästi tai irrotettavasti lavan päälle. Lavakatteen tarkoituksena on suojata kuormaa ulkoisilta sääolosuhteilta, kuten sateelta, lumelta tai auringolta.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus

Yhteensä 51 tuotetta

Lavakate on lisävaruste, joka asennetaan lava-auton avolavan päälle tarjoamaan suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle. Se on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, lasikuidusta metallista, muovista tai kankaasta, ja se asennetaan kiinteästi tai irrotettavasti lavan päälle.

Lavakatteen tarkoituksena on suojata kuormaa ulkoisilta sääolosuhteilta, kuten sateelta, lumelta tai auringolta. Se auttaa pitämään kuorman kuivana ja puhtaana sekä estää sen liikkumisen tai putoamisen kuljetuksen aikana. Lavakate voi myös tarjota turvallisuutta estämällä kuorman pölyämisen tai putoamisen tielle.

Lavakatteet voivat vaihdella muodoltaan ja ominaisuuksiltaan. Joissakin malleissa lavakate voi olla kiinteä rakenne, joka kattaa koko avolavan alueen. Toisissa malleissa se voi olla irrotettava ja koostua erillisistä osista, kuten sivupaneeleista ja päätypaneeleista, jotka voidaan asentaa tarpeen mukaan. Jotkut lavakatteet voivat myös olla taitettavia tai kääntyviä, mikä mahdollistaa helpon pääsyn lavalle tai erikokoisten kuormien kuljettamisen.

Lavakate voi tarjota myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lukittavan säilytystilan lavan alla tai kuorman sidontapisteitä lavan reunoilla. Joissakin malleissa lavakate voi olla varustettu myös kattotelineillä tai ajovaloilla, mikä lisää käytännöllisyyttä ja näkyvyyttä.

Lavakatteen valinta riippuu kuljetustarpeista ja käyttäjän mieltymyksistä. On tärkeää varmistaa, että valittu lavakate sopii käytettävänä olevaan lavakokoon ja että se täyttää turvallisuusvaatimukset. Lisäksi on huomioitava paikalliset liikennesäännöt ja määräykset, jotka saattavat asettaa rajoituksia lavakatteen korkeudelle tai ulottuvuudelle.

Kokonaisuudessaan lavakate on hyödyllinen lisävaruste lava-autoille, sillä se tarjoaa suojaa ja turvaa kuljetettavalle kuormalle sekä lisää käytännöllisyyttä ja joustavuutta kuljetustehtävissä.