Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri

Ilmastointi

Varmista viileät oltavat varustelemalla matkailuautoosi tai asuntovaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko. Kattoilmastointilaitteissa on valittavissa myös kattoikkunallisia malleja.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta. Lattia-asenteisen hankinnassa täytyy ottaa huomioon, että laite saattaa viedä hiukan autossa olevaa säilytystilaa.

Tuotteen valinnassa ja sijoittelussa täytyy vielä huomioida, ettei mikään sisäovi ota kattoilmastointilaitteen sisäosaan kiinni. Tuotteiden sisäosien koko vaihtelee eri mallien välillä.

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Truma, Dometic, Telair ja Webasto.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri

Yhteensä 26 tuotetta

Kattoilmastointilaite on ilmastointijärjestelmä, joka on asennettu ajoneuvon kattoon. Se on suunniteltu tarjoamaan tehokasta jäähdytystä ja ilmankiertoa ajoneuvon sisätiloissa erityisesti kuuman ilman lämpötilan ollessa korkea.

Kattoilmastointilaitteet ovat yleensä kompakteja ja virtaviivaisia, jotta ne voidaan asentaa ajoneuvon katon sisään ilman suurta haittaa sisätilan korkeudelle. Ne toimivat sähköllä ja voivat olla joko itsenäisiä yksiköitä, jotka on kytketty ajoneuvon sähköjärjestelmään, tai ne voivat olla osa ajoneuvon omaa ilmastointijärjestelmää.

Kattoilmastointilaitteet tarjoavat usein säädettäviä ilmavirtoja ja lämpötilan säätömahdollisuuksia, jotta ne voidaan mukauttaa käyttäjän mieltymysten mukaan. Ne ovat suunniteltu hiljaiseksi toiminnaksi, jotta ne eivät aiheuta suurta äänihäiriötä ajoneuvon sisätiloissa.

Kattoilmastointilaitteiden asentaminen vaatii yleensä ammattilaista, ja se voi vaihdella ajoneuvosta toiseen riippuen sen rakenteesta ja sähköjärjestelmästä. On tärkeää varmistaa, että asennus tehdään oikein ja että laitteisto on yhteensopiva ajoneuvon kanssa.

Kattoilmastointilaitteet ovat suosittuja erityisesti matkailuautoissa, retkeilyautoissa ja muiden ajoneuvojen sisätiloissa, joissa tarvitaan tehokasta jäähdytystä ja ilmankiertoa pitkillä tai kuumilla matkoilla.

Suosittelemme konsultoimaan ilmastointijärjestelmien asiantuntijaa