Dometic kattoteltta TRT120E Forest

Retkeilykattoteltta 12V kahdelle hengelle

Dometic TRT120E:n voi asentaa muutamassa minuutissa sähkökäyttöisen 12 V:n moottorin ja kaukosäätimen (sisältyy toimitukseen) avulla. Rauhallinen yöuni on taattu 5 cm:n paksuisen, kestävän vaahtomuovipatjan ansiosta. Patja riittää hyvin kahdelle hengelle. Sisäänkäynti telttaan on helppoa kevyiden, teleskooppisten alumiinitikkaiden ansiosta.

TUOTEKOODI: HAK3903001

2,613.99  (sis. alv.)

Dometic TMA100 monitoiminen kattotelttamarkiisi

PARANNA KATTOTELTTAA LISÄÄMÄLLÄ OLESKELUTILAA
Laajenna leirintäpaikkaasi Dometicin kattotelttaa pidemmälle Dometic TMA100 -mallisella monikäyttöisellä retkeilymarkiisilla. TMA100 toimii joko kattoteltan markiisina tai yksityisyydensuojana, ja sen asennus kestää vain muutaman minuutin. Kun olet valmis jatkamaan matkaa, tuote taittuu kätevästi kokoon, mikä helpottaa säilytystä ja kuljetusta. TMA100 on suunniteltu ankarimpiin olosuhteisiin, ja siinä on kestävää, vedenkestävää 210D oxford -kangasta, ja sen UV-kestävyysluokitus on UPF50+. Teleskooppiset alumiinitangot on helppo pystyttää, ja ne kestävät ankaria ulko-oloja.

RAUHALLISET YÖUNET TÄHTITAIVAAN ALLA
Dometic TRT120E -kattoteltta mahdollistaa enemmän kokemuksia. TRT120E:ssä on 5 cm:n paksuinen vaahtomuovipatja, joka on riittävän suuri kahdelle hengelle mukavaan nukkumiseen. Ulkokäyttöön suunnitellussa TRT120E:ssä on kaksikerroksinen rakenne, joka sopii syrjäisimpiinkin kohteisiin talvella. TRT120E:n vankkaa rakennetta on vahvistettu kestävällä, vedenkestävällä PVC-telttasuojalla, jonka suojausluokka on UPF 50+ ja joka kestää lähes mitä tahansa. Kaksikerroksisten, integroiduilla hyttysverkoilla varustettujen ikkunoiden ansiosta saat runsaasti ilmavirtaa teltan läpi ja pidät hyönteiset ulkona. TRT120E:n vankasta rakenteesta huolimatta teltan runko on valmistettu kevyestä alumiiniseoksesta. TRT120E:n pystyttäminen on helppoa muutamassa minuutissa 12 V:n moottorin ja langattoman kaukosäätimen avulla.

Paino 71 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli