Tyhjennä haku
Etsi
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2 (9)
3 (3)
4 (1)

Kattoteltat ja varusteet

Myymämme kattoteltat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Kattoteltta on investointi vuosiksi eteenpäin.

Kattotelttaa valitessasi täytyy ottaa huomioon katon kantavuus, kattotyyppi ja kattotelineiden yhteensopivuus teltan kanssa. Auton katolla täytyy olla vähintään kattokaiteet, jotta kattoteltan asennus onnistuisi. Jotkin kattoteltta mallit vaativat kattokaiteiden lisäksi vielä kattotelineet.

Tarjolla on kattotelttoja, jotka pystytetään automaattisesti auton 12V-sähköllä, toiset mallit ovat manuaalisesti pystytettäviä. Oli valintasi kumpi tahansa, kattoteltan pystytys on helppo ja nopea prosessi.

Mikäli automalli sallii isomman teltan, telttoja saa jopa neljälle hengelle.

Lue lisää
Kategoriat
Automerkki
Vuosimalli
Väri
Tuotemerkit
Lumenit
Paksuus
Äärivalot
Astimet
Malli-muoto
Referenssi
Watti
Ikkunat-luukut
Tutkat
Muoto
Hinta
Leveys mm
Korkeus mm
Syvyys mm
Parkkivalo ominaisuus
Varoitusvalo ominaisuus
Pituus mm
Jäykkyys
Moottoroitu
Asennustapa
Kankaan väri
Henkilömäärä
2 (9)
3 (3)
4 (1)

Näytetään tulokset (18 kpl)

Kattoteltta on retkeilyvaruste, joka kiinnitetään auton katolle ja tarjoaa mukavan majoitusvaihtoehdon ulkoilmassa yöpymistä varten. Se koostuu kankaasta valmistetusta telttakuvusta, joka voidaan taittaa tai rullata tiiviisti auton katolle kuljetuksen ajaksi.

Kattoteltoissa on yleensä integroitu tikkaat tai tikkaita vastaava järjestelmä, joka mahdollistaa helpon pääsyn telttaan auton ulkopuolelta. Teltan pystyttäminen on yleensä nopeaa ja vaivatonta, ja monet mallit tarjoavat lisätilaa ja mukavuuksia, kuten patjan, tuulettimen, ikkunoita, hyttysverkkoja ja jopa pieniä oleskelutiloja.

Kattoteltoilla on useita etuja retkeilijöille ja seikkailunhaluisille matkailijoille. Ne tarjoavat korotetun, suojatun ja tasaisen makuualustan, joka eristää nukkujan maanpinnasta, kosteudesta, hyönteisistä ja muista epämukavuuksista. Kattoteltat myös säästävät tilaa auton sisällä, sillä ne eivät vie lattiatilaa eivätkä vaadi erillistä telttapaikkaa leirintäalueilla tai muilla majoitusaluilla.

Kattoteltoilla on myös hyvä maastokelpoisuus, sillä ne mahdollistavat yöpymisen epätasaisella maastolla tai alueilla, joissa perinteisten telttojen pystyttäminen voi olla hankalaa tai mahdotonta. Lisäksi kattoteltoilla on joustavuutta, koska niitä voidaan asentaa tai irrottaa autosta tarpeen mukaan, jolloin ne sopivat erilaisiin matka- ja retkeilytarpeisiin.

On tärkeää huomioida, että kattoteltoilla on painorajoituksia, ja auton kantavuuden on oltava riittävä kattoteltan asentamiseksi. Lisäksi kattoteltoilla voi olla erilaisia kokoja, muotoja ja ominaisuuksia, joten valinnassa kannattaa ottaa huomioon retkeilytarpeet, budjetti ja henkilömäärä.

Ennen kattoteltoan hankkimista on tärkeää varmistaa, että auton kattotelineet tai kattokaaret ovat riittävän vahvat ja sopivat kyseisen kattoteltoan asennukseen. Lisäksi on suositeltavaa lukea ja noudattaa tarkasti kattoteltoan valmistajan ohjeita asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyen.

Kattoteltta tarjoaa ainutlaatuisen ja kätevän vaihtoehdon retkeilijöille.