Varta Professional akku DP AGM Leisure 105Ah

394 x 175 x 190 - + (LA105)

VARTA Professional Dual Purpose AGM on monipuolinen ja kestävä vapaa-ajan akku, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Sen keskitason tehovaatimukset tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä käynnistys- että kulutussovelluksiin, tukien lisälaitteita ja elektroniikkaa veneissä, matkailuautoissa ja asuntovaunuissa. Tämä akku erottuu markkinoilla erityisesti pitkäikäisyydellään ja syklikestävyydellään, joka ylittää perinteiset nesteakut jopa nelinkertaisesti, tarjoten yli 400 lataussykliä 50 % purkaussyvyydellä.

Yksi sen tärkeimmistä eduista on minimaalinen itsepurkautuminen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kausiluonteiseen käyttöön, varmistaen, että moottori käynnistyy ongelmitta myös pitkien seisonta-aikojen jälkeen. AGM-teknologia takaa akun erinomaisen iskun- ja tärinänkestävyyden, mikä lisää sen käyttöikää vaativissakin olosuhteissa.

Valmistettu Saksassa korkealaatuisia standardeja noudattaen, VARTA Professional Dual Purpose AGM -akut hyödyntävät patentoitua PowerFrame-ristikkoa, joka takaa luotettavan käynnistystehon, nopean varautumisen ja korroosionkestävyyden. Tämä tekee siitä ylivertaisen valinnan niille, jotka etsivät monitoimiakkua, joka selviää sekä käynnistys- että kulutustehtävistä, tarjoten ylivoimaista tärinänkestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

TUOTEKOODI: HAK1432005

388.00  (sis. alv.)

Vapaa-ajan akun asennus

Hinta sisältää kaapelit ja tarvittaessa akkutelineen.
SKU: HAK14321AS

Toisen vapaa-ajan akun asennus

Ostaessasi kaksi vapaa-ajan akkua, toisen akun asennushinta. Mikäli asennus vaatii koteloinnin, se veloitetaan erikseen.
SKU: HAK14322AS

Varastossa

Saatavilla
Paino 29 kg (kilogramma)
Pituus mm

Korkeus mm

190 mm

Leveys mm

175 mm

Automerkki
Automalli