Victron energy Orion-Tr Smart DC Laturi ASENNETTUNA

12/12-30A (360W) Non isolated

TUOTEKOODI: HAK1433001AS

Sisältää perusasennuksen toimipisteessämme

Orion-Tr Smart DC-DC -laturi tarjoaa erinomaisen ratkaisun ammattikäyttöön. Adaptiivinen 3-vaiheinen lataustoiminto tekee tästä laturista erittäin tehokkaan ja luotettavan. Langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta voit seurata ja ohjata laitetta milloin tahansa.

Erityisesti suunniteltu kaksinkertaisilla akuilla varustettuihin ajoneuvo- ja venesovelluksiin. Orion-Tr Smart on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset käynnistysakun ja kulutusakun välistä tehokasta latausta. Bluetooth-toiminto ei ainoastaan anna valvontaa, vaan voit myös kytkeä laitteen päälle tai pois etänä.

Joustavuus on keskeistä; voit käyttää Orion Tr-Smart -laturia 12 V:n ja 24 V:n järjestelmissä. Sen lisäksi se on yhteensopiva sekä lyijyhappo- että litiumakkujen kanssa. Valikoimasta löytyy useita malleja, joiden teho ulottuu jopa 400 W:iin, ja voit yhdistää useita latureita rinnakkain varmistaaksesi haluamasi lähtötehon.

Korkeat lämpötilat eivät ole ongelma tälle laturille. Se toimii moitteettomasti jopa 55 °C lämpötiloissa, ja tarjoaa täyden lähtötehon 40 °C:een saakka. Valitse Orion-Tr Smart DC-DC -laturi kun tarvitset huipputehoa ja luotettavuutta.

Käyttöohje englanniksi

510.00  (sis. alv.)

Saatavilla
Paino 2 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli