Caravan varusteet Lahti ja Vantaa

Tervetuloa Hyötyajoneuvokeskuksen Caravan verkkokauppaan. Löydät verkkokaupastamme lähes kaiken, mitä voit matkailuautoosi tai asuntovaunuusi asennuttaa. Olemme pyrkineet rakentamaan verkkokaupan mahdollisimman yksinkertaiseksi, jolloin löydät tuotteen hinnan lisäksi hinnan tuote asennettuna.

Mikäli tarpeesi koskee jotain muita tuotteita, joita verkkokaupassamme ei ole, ota yhteyttä, niin katsomme tukun valikoimasta Sinulle parhaat tuotteet.

Kaikissa pienimmissiäkin kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: 010 505 2571 myynti@hcaravan.fi

Jos ostat tuotteen asennettuna, tuote toimitetaan automaattisesti tukusta Lahden Caravan toimipisteeseemme. Tuotteen saapuessa toimipisteeseemme, otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme sopivan asennusajan.

Vetokoukku matkailuautoon

Jokaiseen matkailuautoon ei ole suoraan mallikohtaisesti suunniteltua vetokoukkumallistoa. Haasteen tekee asuinosan ja alustan rungon välinen pituus. Tästä syystä on tärkeää selvittää tarkat tiedot matkailuautosta.

Asian selvittämisen yksinkertaistamiseksi olemme tehneet lomakkeen, jossa kysytään kaikki oleellinen tieto, jota tarvitaan selvitykseen oikeanlaisen vetokoukun löytämiseksi matkailuautoosi.

Kyselylomakkeen täyttäminen ei velvoita tilaamaan vetokoukkua.

Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Matkailuauton vetokoukun kyselylomake

Caravan varusteet ja varustelut

Caravan varusteet ovat tarvikkeita ja lisävarusteita, jotka tekevät karavaanarista matkailuautossa tai asuntovaunussa matkustamisen mukavammaksi ja kätevämmäksi.

Tässä on joitain yleisiä caravan varusteita:

Markiisi: Markiisi on ulkotilaan asennettava katos, joka tarjoaa varjoa ja suojaa auringolta ja sateelta. Se lisää asumis- ja rentoutumistilaa karavaanin ulkopuolella.

Teltta: Teltta voi olla hyödyllinen lisävaruste, joka tarjoaa ylimääräistä makuu- tai oleskelutilaa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi vierasasuntona tai säilytystilana.

Ilmastointilaite: Ilmastointilaite pitää sisäilman viileänä ja miellyttävänä kuumina päivinä. Se voi parantaa mukavuutta matkailuautossa tai asuntovaunussa erityisesti kesäaikana.

Lämmitysjärjestelmä: Lämmitysjärjestelmä, kuten kaasulämmitin tai nestekeskuslämmitys, pitää sisätilat lämpiminä ja mukavina viileinä päivinä ja öinä. Se voi olla tärkeä varuste erityisesti talvikäytössä.

Jääkaappi: Jääkaappi tai jääkaappipakastin pitää ruoan ja juomat tuoreina ja viileinä matkoilla. Ne voivat olla joko kaasulla, sähköllä tai molemmilla toimivia.

WC ja suihku: Monissa nykyaikaisissa matkailuautoissa ja asuntovaunuissa on oma WC- ja suihkutila, mikä tarjoaa lisämukavuutta ja itsenäisyyttä matkoilla.

Aurinkopaneelit: Aurinkopaneelit tuottavat aurinkoenergiaa ja voivat ladata matkailuauton tai asuntovaunun akkuja. Ne voivat tarjota itsenäisyyttä ja sähköntuotantoa ilman ulkopuolista virtalähdettä.

Pyöräteline: Pyöräteline mahdollistaa pyörien kuljettamisen matkailuautossa tai asuntovaunussa. Se voi olla takaosassa tai katolla asennettava teline.

Camping-kalusteet: Camping-kalusteet, kuten taitettavat tuolit, pöydät ja grillit, tekevät ulkotiloissa oleilusta miellyttävää ja mukavaa.
Turvallisuusvarusteet: Turvallisuusvarusteet, kuten palovaroitin, hälytinjärjestelmä ja kaasuhälytin, ovat tärkeitä matkailuauton tai asuntovaunun turvallisuuden kannalta.

On tärkeää huomata, että varusteet ja niiden saatavuus voivat vaihdella matkailuauton tai asuntovaunun mallin ja valmistajan mukaan.