Tyhjennä haku
Etsi

Rhino products tuotteet pakettiautoihin

Laadukkaat Rhino kattokaiteet, kattotelineet, kuljetusputket, takaoventikaat, astinlaudat ja muut Rhinon laadukkaat ja TÜV- hyväksytyt tuotteet erillisetä Rhino store verkkokaupastamme.

Tavoitteemme on vastata kuljetuskaluston kattotarvike tarpeisiin monenlaisilla ratkaisuilla, nopeilla toimituksilla, asiantuntevalla teknisellä tuella sekä ehdottomasti tuotteiden korkealla laadulla.

Kaikki Rhino Products-tuotteet valmistetaan Englannissa ja ne on valmistettu vastaamaan Euroopan markkinoiden vaatimaan korkeaan laatuun.

Tuotteet ovat TÜV-hyväksyttyjä Saksassa, mikä on korkean laadun ja turvallisuuden vertailuarvo. Suurin osa tuotteista on myös testattu 20G voimassa.

Rhino tuotteet toimitetaan nopeasti Lahden varastostamme.

Katso kaikki Rhino tuotteet tästä
Rhino tuotteet Hyötyajoneuvokeskus

Pakettiautojen varusteet

Pakettiautojen varusteet voivat vaihdella suuresti sen mukaan, mihin tarkoitukseen pakettiautoa käytetään.
Sisätilan järjestäjät: Pakettiautoihin on saatavilla erilaisia sisätilan järjestäjiä, kuten säilytyslaatikoita, hyllyjä, telineitä ja jakajia. Nämä varusteet auttavat pitämään tavarat järjestyksessä ja hyvin organisoituina.
Lastausjärjestelmät: Pakettiautoihin voi asentaa erilaisia lastausjärjestelmiä helpottamaan tavaroiden lastausta ja purkamista. Tällaisia järjestelmiä voivat olla esimerkiksi nosturit, liukuhihnat, tavarahissit tai rampit.
Suojavarusteet: Pakettiautoon voi asentaa suojavarusteita, kuten kumimattoja tai suojakalvoja lattiapinnoitteelle, seinä- ja kattopaneeleille sekä tavaratilan sivuille. Näitä varusteita käytetään suojaamaan ajoneuvon sisätilaa ja estämään tavaroiden liikkumista kuljetuksen aikana.
Lisävalot: Pakettiautoon voi asentaa lisävaloja parantamaan näkyvyyttä ja valaistusta. Esimerkiksi lisäkaukovalot tai työvalot voivat olla hyödyllisiä, erityisesti jos pakettiautoa käytetään pimeässä tai haastavissa sääolosuhteissa.
Turvallisuusvarusteet: Pakettiautoihin voi asentaa erilaisia turvallisuusvarusteita, kuten peruutuskameraa tai peruutustutkaa, hälytysjärjestelmiä, turvalukkoja ja murtosuojauksia. Nämä varusteet auttavat parantamaan ajoneuvon turvallisuutta ja suojaamaan kuljetettavia tavaroita.
Ajoneuvon seuranta- ja hallintajärjestelmät: Pakettiautoihin voi asentaa seuranta- ja hallintajärjestelmiä, jotka mahdollistavat ajoneuvon reaaliaikaisen seurannan, polttoaineen kulutuksen seurannan, ajotavan analysoinnin ja muut hallintaominaisuudet. Tällaiset järjestelmät voivat olla hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat parantaa ajoneuvojen hallintaa ja tehokkuutta.
Lavajärjestelmät: Hyötyajoneuvoon voi asentaa erilaisia lavajärjestelmiä, kuten lavalavetteja, lavalaitteita, sivu- ja takalaitanostoja tai lavapeitteitä. Nämä varusteet helpottavat tavaroiden lastausta, purkamista ja turvallista kuljettamista.
Sisätilan järjestäjät: Sisätilan järjestäjät, kuten hyllyt, säilytyslaatikot ja telineet, auttavat pitämään työkalut ja tarvikkeet hyvin organisoituina ja helposti saatavilla.
Työkalulaatikot: Työkalulaatikot voidaan asentaa ajoneuvon lavalle tai sisätiloihin turvallisen säilytyksen ja helpon pääsyn työkaluille ja tarvikkeille.
Lisävalot: Lisävalot, kuten kaukovalot, työvalot tai vilkut, parantavat ajoneuvon näkyvyyttä ja valaistusta erityisesti pimeässä tai haastavissa sääolosuhteissa.
Työkalupenkit ja -tasot: Työkalupenkit ja -tasot tarjoavat kätevän ja ergonomisen työskentelypisteen ajoneuvon lavalla tai sisätiloissa. Ne voivat sisältää työkalujen kiinnitysmahdollisuuksia ja säilytystilaa.
Kylmä- ja lämpövarusteet: Hyötyajoneuvoihin voi asentaa kylmä- ja lämpöjärjestelmiä, kuten jääkaappeja, pakastimia tai lämpökoteloita, jotta kuljetettavat elintarvikkeet tai herkät materiaalit säilyvät oikeassa lämpötilassa.
Nosturit ja vinssit: Tarvittaessa hyötyajoneuvoon voidaan asentaa nostureita tai vinssijärjestelmiä, jotka helpottavat raskaiden tai hankalien tavaroiden nostamista ja siirtämistä.
Työturvallisuusvarusteet: Työturvallisuusvarusteet, kuten palosammutin, ensiapuvälineet, varoituskolmiot ja turvavyöt, ovat tärkeitä hyötyajoneuvojen varusteita, jotka edistävät turvallista työskentelyä ja liikenneturvallisuutta.