Dometic FreshWell 3000

Lattia-asenteinen ilmastointilaite

TUOTEKOODI: HAK1420012

JÄÄHDYTYSTÄ KAIKENKOKOISIIN JA KAIKENLAISIIN AJONEUVOIHIN

Lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin, 2 700 W

Kätevästi matkailuautojen tai -vaunujen lattiatason säilytystilaan sijoitettava laite on tehokas, tilaa säästävä ilmastointiratkaisu enintään 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

Onko varastotila istuimen alla yhä tyhjillään tai onko matkailuautossasi takatalli? Siinä tapauksessa sinulla on hyvä mahdollisuus sijoittaa ilmastointilaite sinne: ei ylimääräistä kuormitusta katolla, ja ajoneuvon painopiste ja ulkomitat säilyvät ennallaan – eli ajoneuvo mahtuu edelleen tavallisten autokatosten alle.

Uusi Dometic FreshWell 3000 on markkinoiden kompaktein lattiatasoon asennettava ilmastointilaite enintään 2 700 W teholuokassa.

Dometic FreshWell 3000:lla on erittäin hiljainen käyntiääni. Sen ilmanjakojärjestelmä luo miellyttävän ilmavirran, joka jaetaan tasaisesti kolmesta puhalluskanavasta lisävarusteena saatavan ilmanjakoputkiston avulla.

Putkistot voidaan asentaa ajoneuvoon joustavasti ja yksilöllisesti – joko keskitetysti yhteen paikkaan tai jaetusti eri huoneisiin. Lisävarusteena saatavan DC-invertterisarjan avulla lattiatasoon asennettavaa ilmastointilaitetta voi käyttää myös ajon aikana.

Asennus lattiatasoon merkitsee, että ajoneuvon korkeus pysyy ennallaan.
Viilennä tai lämmitä ilmaa napin painalluksella.
Pehmeäkäynnistys varmistaa luotettavan käynnistymisen myös leirintäalueilla, joiden sähköverkko ei kestä suurta kuormitusta.

Laitteen ihanteellinen käyttöaika on keväästä syksyyn. Laitteessa on lämmitys joka toimii -2 °C asteeseen saakka. Eli mikäli ulkolämpötila olisi esimerkiksi 5 °C astetta, laitteella voi lämmittää auton sisälämpötilat haluttuun lämpötilaan. -2 °C asteen jälkeen laitteen teho hiipuu, johtuen kompressoritekniikasta.

3 415.00  (sis. alv.)

Lattiailmastointilaitteen asennus

Asennetaan toimivaksi maasähkössä. Matkailuautossa tai asuntovaunussa oltava maasähköpistoke. Asennus takatalliin tai muuhun vastaavaan paikkaan.

HUOM! Asennus sisältää lisätarvikkeet, putket, suulakkeet, liimat ja kiinnikkeet, joita ei tule tuotteen mukana. Asennus sisältää putkituksen asunto-osan takatallista takatilaan.

Kysy myös muita asennustapoja 010 505 2571
SKU: HAK14202AS

Saatavilla

Jäähdytysteho: 2 700 W / 9 200 BTU/h
Lämmitysteho: jopa 3 000 W

Hiljainen ilmankierto

Kevyt ja kompakti yksikkö

Paino 25 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli