Erotteleva käymälä Separett Villa

Villa® 12V päivitetyllä tuulettimellaan selviää jopa 6 metrin ja 3 x 90 asteen mutkan asennuksesta ja on vielä lisäksi hiljaisempi kuin Villa®, joka toimii kahdella tuuletinopeudella!

TUOTEKOODI: HAK3220001

1,246.00  (sis. alv.)

Tuotteen kuvaus
Villa® ei vaadi tiettyä lämpötilaa toimiakseen eikä sillä ole rajoitettua käyttäjämäärää. Vastaa designin, laadun ja mukavuuden osalta normaalia vesivessaa – plus käymäläjätettä voi hyödyntää ravinteena puutarhassa. Loistava niin pysyvään asumukseen kuin vapaa-ajan asunnollekin. Virtsan erottelun ansiosta vähenee sekä hajut että käsiteltävän jätteen määrä, jolloin käymälä on hygieeninen ja huoleton käyttää. Käymälän materiaali on kuin posliinia, joten sitä on helppo puhdistaa.

Lukuunottamatta vain yhdellä nopeudella käyvää 12 V tuuletinta, vastaa tämä käymälä myynnistä poistunutta Separett Villa® 9000-mallia täysin. Tuuletin (2,5 W, 210 mA) kuluttaa hyvin vähän energiaa, joten se soveltuu hyvin akku- tai aurinkokennokäyttöön. Akulla (12 V, 100 Ah) käytettäessä on käyntiaika noin kaksi viikkoa. Akku ei sisälly toimitukseen.

Paino 21 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli