KATTOTELTTA Dometic TRT140AIR

Ilmatäytteinen kattoteltta kahdelle hengelle

TUOTEKOODI: HAK3903003

Lähde seikkailuun ilmatäytteisen kahden hengen Dometic TRT 140 AIR kattoteltan kanssa.

Kattoteltan mukana tulee tehokas 12V pumppu, jonka avulla teltta on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

Dometic TRT 140 AIR kattoteltassa on neljä verkkoikkunaa, joten olet täysillä integroitunut luonnon kanssa, katsoit mihin suuntaan tahansa.

Kattoteltan mukana tulee kevyet helppokäyttöiset teleskooppi alumiinitikkaat. Teltan pohjana on 3,2 cm paksu tiheä vaahtomuovipatja, jonka alla on tehokas kondenssivedenestomatto.

Teltan kangas on hengittävää polyesteri- ja puuvillamateriaalia. Nämä yhdistettynä neljään verkkoikkunaan, vähentää kosteuden tiivistymistä, joka lisää mukavuutta sekä kylmässä, että lämpimässä ilmastossa.

Auton katolle asennettujen auton omien kattotelineiden lisäksi kattoteltan asennukseen tarvitaan tuotteen painon (48 kg) vuoksi kaksi henkilöä nostamaan tuote katolle. Kun teltta on kiinnitetty neljällä kiinnikkellä auton kattotelineisiin, liitä teltan mukana tuleva 12V-pumppu auton tupakansytyttimeen tai Dometic kannettavaan akkuun ja paina pumppu päälle, jolloin teltta kasautuu itsestään. Teltan purku tapahtuu käänteisessä järjestyksessä. Katso tarkemmat kasaus- ja purkuohjeet videolta.

Mitat:
Syvyys: 2180 mm
Korkeus: 1150 mm
Leveys: 1450 mm
Paino 47,89 kg
Rahtipaino: 55,69 kg

Käyttöohje

2 660.00  (sis. alv.)

Dometic RT Etuteltta S-koko

Etuteltta lisävarusteeksi Dometic kattotelttaan normaalinkorkuisiin henkilöautoihin

Dometic RT Etuteltta L-koko

Etuteltta lisävarusteeksi Dometic kattotelttaan normaalinkorkuisiin pitkiin katumaastureihin tai muihin isompiin autoihin

Dometic TMA100 monitoiminen kattotelttamarkiisi

Laajenna leirintäpaikkaasi Dometicin kattotelttaa pidemmälle Dometic TMA100 -mallisella monikäyttöisellä retkeilymarkiisilla. TMA100 toimii joko kattoteltan markiisina tai yksityisyydensuojana

Dometic PLB40

Dometic PLB40

Saatavilla
Paino 56 kg (kilogramma)
Henkilömäärä

2

Kankaan väri

Vihreä

Automerkki
Automalli