Dometic kattoteltta TRT140AIR

Ilmatäytteinen kattoteltta kahdelle hengelle

Dometic TRT 140 AIR sisältää tehokkaan 12 V -pumpun, joten se on täytetty kokonaan ja valmis seikkailuun ulkoilmassa muutamassa minuutissa. Tässä monipuolisessa kattoteltassa on erittäin tukeva yhden ilmantäyttöaukon ilmatyyny ja integroitu vaahtomuovipatja, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan suojan jopa kahdelle hengelle. Dometic TRT 140 AIR käyttää hengittävää polyesteri- ja puuvillamateriaalia ja verkkoikkunoita, mikä vähentää kosteuden tiivistymistä ja lisää mukavuutta kylmissä ja lämpimissä ilmastoissa.

TUOTEKOODI: HAK3903003

2,660.00  (sis. alv.)

Dometic RT Etuteltta L-koko

Dometic RT L -etuteltta tuo yksityisyyttä ja suojaa retkeilijälle. Sen voi asentaa muutamassa minuutissa joko aurinkosuojaksi tai yksityistilaksi. Tämä suurempi malli on suunniteltu käytettäväksi pitkien katumaastureiden ja maastoajoneuvojen kanssa.

Dometic RT Etuteltta S-koko

Dometic RT S -etuteltan voi asentaa muutamassa minuutissa. Se tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa retkeilijälle. Tämä pienempi malli on suunniteltu käytettäväksi normaalin korkuisten henkilöautojen kanssa.

Dometic TMA100 monitoiminen kattotelttamarkiisi

PARANNA KATTOTELTTAA LISÄÄMÄLLÄ OLESKELUTILAA
Laajenna leirintäpaikkaasi Dometicin kattotelttaa pidemmälle Dometic TMA100 -mallisella monikäyttöisellä retkeilymarkiisilla. TMA100 toimii joko kattoteltan markiisina tai yksityisyydensuojana, ja sen asennus kestää vain muutaman minuutin. Kun olet valmis jatkamaan matkaa, tuote taittuu kätevästi kokoon, mikä helpottaa säilytystä ja kuljetusta. TMA100 on suunniteltu ankarimpiin olosuhteisiin, ja siinä on kestävää, vedenkestävää 210D oxford -kangasta, ja sen UV-kestävyysluokitus on UPF50+. Teleskooppiset alumiinitangot on helppo pystyttää, ja ne kestävät ankaria ulko-oloja.

Paino 68 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli