PEILINÄYTTÖ 7,0″ peruutuskameralle

HUOM! Tarvitset tämän tuotteen lisäksi peruutuskameran ja johdon

Tämä 7 tuuman LCD-näyttö on suunniteltu erinomaiseksi lisäksi peruutuskamerallesi, mutta se soveltuu myös muihin kuvalähteisiin, kuten DVD-soittimiin tai GPS-navigointilaitteisiin. Näytössä on automaattinen vaihto peruutusnäkymään signaalin saavuttua tai kun peruutusvalo kytkeytyy päälle. Kaksi RCA-videosisääntuloa mahdollistavat joustavan käytön, ja kaukosäätimen avulla voit säätää näytön asetuksia helposti ja kätevästi.

Yleissopiva taustapeiliin kiinnitys varmistaa, että näyttö sopii kaikkiin autoihin. Näyttö tukee PAL/NTSC-järjestelmiä, ja sen resoluutio on 800×480 pikseliä. Kosketusnäytöltä tai kaukosäätimellä voidaan säätää päälle/pois, kirkkaus, kontrasti, kuvan kääntö ylös/alas, peilikuva ja sisääntulon valinta.

Näyttö toimii peilinä, kun ei ole kuvaa, ja se voidaan kytkeä peruutuskameraan lisävarusteena. Herätetoiminto kanavalla 2, käyttöjännite DC9-15V, ja virrankulutus on enintään 7W. Mitat ovat 105x250x25mm (LxWxD), ja paino on 0,6 kg. Käyttölämpötila on -20°C – +65°C.

Toimitussisältöön kuuluu näyttö, kaukosäädin, johtosarja sulakepesällä ja englanninkielinen ohjekirja.

Ominaisuudet:

Näyttö: 7 tuumaa LCD
Resoluutio: 800×480 pikseliä
Toiminnot: Kosketusnäytöltä tai kaukosäätimellä: päälle/pois, kirkkaus, kontrasti, kuvan kääntö ylös/alas ja peilikuva, sisääntulon valinta
Liitännät: Video RCA x 2 (toinen naaras, toinen koiras)
Toimii peilinä jos ei kuvaa
Voidaan kytkeä peruutuskameraan (lisävaruste)
Heräte: Kyllä, kanava 2
Käyttöjännite: DC9-15V
Virrankulutus: 7 W max
Mitat: 105x250x25mm (LxWxD)
Paino: 0,6 kg
Käyttölämpötila: -20°C – +65°C

TUOTEKOODI: HAK1491302

147.00  (sis. alv.)

Paino 1 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli