LAZER MASKISARJA MS-RT Ford Transit Custom 2018- Linear 18 Elite i-LBA ASENNETTUNA

FO Transit Custom 2018-

VALITSE TUOTETIETOJEN ALTA ASENNUSTAPA

Lazer Grille Kit on lisävalojen asennukseen tarkoitettu merkkikohtainen maski. Alkuperäinen maski korvataan Lazerin Grille Kitillä, joka sisältää lisävalot.

Innovatiivinen, tyylikäs ja luotettava – LAZER Linear 18 Elite i-LBA on luotu täyttämään kaikki valaistustarpeesi, ja Hyötyajoneuvokeskus hoitaa puolestasi asennuksen. Tämä erinomainen lisävalopaneeli tarjoaa E-Mark -modella 5538 lm ja Boost-modella 18000 lm valotehon varmistamaan loistavan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

TUOTEKOODI: HAK191314012AS

1,410.00  (sis. alv.)

Can-väylä rele asennettuna (vakiomalli)

Mikäli ajoneuvossasi on can-väylä ohjatut kaukovalot, niin lisävalojen kytkennässä saattaa tarvita can-modulia.
Mikäli lisävalossa on parkkivalo, ei sisällä parkkivalon kytkentää
SKU: HAK1990087AS

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Koe lisävalopaneelin hankinta likaamatta käsiäsi.

LAZER Linear 18 Elite i-LBA -valopaneelin hankinta ja käyttöönotto on vaivatonta, kun Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoinen tiimi hoitaa asennuksen puolestasi. Älä anna pimeyden estää matkaasi – valitse Lazer-lisävalopaneeli ja nauti valon tuomasta näkyvyydestä Tilaa nyt Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja hyödynnä asennuspalvelua. Perusasennus toimipisteessämme sisältyy hintaan!

Luotettava lisävalopaneeli erinomaisella takuulla.

LAZER Linear 18 Elite i-LBA on tehty kestämään. Sen pitkästä iästä vastaa muun muassa alumiinirunko sekä polykarbonaattilinssi. Olipa kyseessä sitten työmaa, maastoseikkailu tai yöllinen tie, Lazer on valaisin, johon voit luottaa. Tämän varmistaa takuu, jonka kesto on 5 vuotta, minkä lisäksi lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan. Valaise tiesi turvallisesti ja tehokkaasti tällä luotettavalla paneelilla!

Jokaisen tarpeeseen luottovalinta.

LAZER Linear 18 Elite i-LBA on lisävalopaneeli, joka mukautuu tarpeisiisi. Olipa kyseessä kaivinkone tai aura-auto tai retkeilyauto tämä on varma valinta pimeää tietä valaisemaan. Sen käytännöllinen koko ja E-Mark -modella 5538 lm ja Boost-modella 18000 lm valoteho tekevät siitä täydellisen kumppanin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. LAZER Linear 18 Elite i-LBA on valaisin, joka ei rajoitu vain yhteen tehtävään. Tämä lisävalo sisältää E-boost toiminnon, jolla saat lisää valotehoa. i-LBA tekniikan avulla lisävaloa voidaan käyttää myös lähivalona.

Laadukasta valaisua alan huippumerkiltä.

LAZER Linear 18 Elite i-LBA -paneelin E-Mark -modella 42 W ja Boost-modella 135 W teho ja E-Mark -modella 5538 lm ja Boost-modella 18000 lm mitattu valoteho tuottavat kirkkaan valon, joka on leveä ja korkea. 48 LEDin ansiosta valo on tasainen ja laadukas, ja 5000 K värilämpötila takaa luonnollisen ja miellyttävän valaistuksen. Olipa kyseessä työ, harrastus tai seikkailu, Lazer tarjoaa luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun, joka ei tuota pettymystä. Valaise tiesi tänään tämän huikean paneelin avulla ja nauti valon laadusta. Lisävalossa on älykäs lähivaloavustintekniikka, joka hoitaa valokuvion optimoinnin sopivaksi sen hetkiseen liikenteeseen. Tässä mallissa lähivalojen ollessa kytkettynä automatiikka hoitaa valokeilan vastaantulijalle sopivaksi.

Tuotetiedot yhteenveto

LAZER Linear 18 Elite i-LBA

Tekniikka: LED

Käyttöjännite: 10-32 V

Teho: E-Mark -modella 42 W ja Boost-modella 135 W

Mitattu valoteho: E-Mark -modella 5538 lm ja Boost-modella 18000 lm

Referenssiluku: 17,5

Värilämpötila: 5000 K

Ledien määrä: 48 kpl

Valokuvion tyyppi: leveä ja korkea

Rungon materiaali: alumiini

Linssin materiaali: polykarbonaatti

Kiinnikkeiden materiaali: ruostumaton teräs

Leveys: 532 mm

Korkeus: 40 mm

Syvyys: 62 mm

Paino: 1090 g

Takuu: 5 vuotta, sekä lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan

 

Vuosimalli

, , , , ,

Automerkki Ford
Automalli Custom