Lataussäädin Victron SmartSolar MPPT 100/20 48V

Bluetooth 12V, 24V ja 48V

Victron SmartSolar-lataussäädin kerää tehokkaasti energian aurinkopaneeleilta ja varastoi sen akkuihin. Käyttäen uusinta latausteknologiaa, laite maksimoi energiankeruun ja ohjaa energiankeruuta optimaalisesti. SmartSolar huolehtii akkujen ylläpidosta ja pidentää niiden käyttöikää.

Lisäksi, jos akku on syväpurkautunut, SmartSolar pystyy lataamaan sen, edellyttäen että akun kennot eivät ole pysyvästi sulfatoituneita tai muuten vaurioituneita.

MPPT-teknologia tarkkailee jatkuvasti aurinkopaneelien lähtöjännitettä ja -virtaa, varmistaen että kaikki paneelien tuottama energia varastoidaan akkuihin tehokkaasti. Teknologia tarjoaa merkittävää hyötyä erityisesti olosuhteissa, joissa pilvinen sää tai valon voimakkuuden jatkuvat vaihtelut ovat haastavia.

Bluetooth-ominaisuudella varustetun SmartSolar MPPT -säätimen toimintoja voidaan ohjata ja valvoa pariliittämällä laite älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen VictronConnect-sovelluksen kautta. Jos laite on yhdistetty internetiin GX-laitteen kautta, voit käyttää MPPT-säätimen kaikkia ominaisuuksia Victron Remote Management -portaalin (VRM) kautta milloin ja missä tahansa. VictronConnectin ja VRM:n käyttö on maksutonta. GlobalLink 520 -yhteydellä on mahdollista seurata MPPT-säädintä etäasennuksissa, myös alueilla ilman internet-yhteyttä.

TUOTEKOODI: HAK3371009

180.00  (sis. alv.)

Saatavilla

Käyttöjännitealue: 12 / 24 / 48 V (automaattinen tunnistus)

Maksimi latausvirta: 20 A (vertaa aurinkopaneelin Suurin tehovirta)

Maksimitulojännite: 100 V (vertaa aurinkopaneelin Avoimen piirin jännite ja lisää jännitteeseen +10 % lisää)

Maksimi paneeliteho 12V – akustolla: 290 W

Maksimi paneeliteho 24V – akustolla: 580 W

Lämpötilakompensaatio: -16 mV / °C resp. -32 mV / °C

Porttiliitäntä: VE.Direct

Toimintalämpötila-alue: -35~+60℃

Akkuliitäntä: 6 mm² / AWG10

Mitat: K X L X S 100 x 113 x 60 mm

Paino: 0,65 kg

Paino 1 kg (kilogramma)
Automerkki
Automalli