Victron GlobalLink 520

Sisältää 5 vuodeksi aktivoidun simkortin

GlobalLink 520 on tehokas työkalu off-grid-energiantuotantoratkaisujen hallintaan ja valvontaan. Vaikka olet off-grid, voit silti nauttia sähköstä missä ja milloin tahansa.

Maailmanlaajuinen verkkoyhteys: Laite tarjoaa 4G LTE-M ‑yhteydet VE.Direct-yhteensopiviin laitteisiin. LTE-M on erityisesti IoT-laitteille suunniteltu energiatehokas matkapuhelinverkkoteknologia. GlobalLink 520 tarjoaa kattavan yhteyden liikkuvissakin olosuhteissa, esimerkiksi asuntoautoissa. Osto sisältää 5 vuoden verkkoyhteydet ilman erillisiä kuukausi- tai tilausmaksuja.

Järjestelmän valvonta ja ohjaus: Laite sisältää kaksi tiedonsiirtoliitäntää, joiden avulla voit kytkeä suoraan enintään kaksi VE.Direct-laitetta, kuten BMV-akkumonitorin tai MPPT-lataussäätimen. Kaksi digitaalituloa ja etäohjattava rele tekevät järjestelmän valvonnasta vaivatonta.

Yhdysrakenteinen antenni: Laite on suunniteltu toimimaan kaikkialla maailmassa sisäänrakennetun antennin ansiosta. Jos kuitenkin tarvitset vahvemman signaalin, voit liittää laitteeseen ulkoisen antennin.

GlobalLink 520 on yhteensopiva RuuviTag-lämpötila-antureiden kanssa. Nämä paristokäyttöiset anturit kommunikoivat BLE-yhteydellä ja niiden asetukset ovat vaivattomasti määritettävissä VictronConnect-sovelluksessa. RuuviTag-antureiden mittaamat tiedot – lämpötila, kosteus ja ilmanpaine – ovat heti saatavilla VRM-sovelluksessa.

Victron-etähallinta (VRM): VRM-portaalin avulla voit ohjata ja valvoa järjestelmääsi mistä tahansa, tarkistaa yhdistettyjen tuotteiden tilan, analysoida energiavirtoja ja asettaa automaattisia hälytyksiä ongelmatilanteissa.

Takuu: 5 vuotta

Paino: 0,15 kg

TUOTEKOODI: HAK3371015

299.00  (sis. alv.)

Saatavilla