Ewona villa 30mm

1 pala

TUOTEKOODI: HAK1831001

Ewona villan huokoisen rakenteen erinomainen ilmansitovuus mahdollistaa eristeen korkean lämmöneristyskapasiteetin. Lisäksi se on valmistettu ilman kemiallisia sideaineita, mikä tekee tuotteesta allergiavapaan ja turvallisen käyttää. Ewona villa on ainoa eristelevy Suomessa, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus, mikä lisää sen turvallisuutta.

Paloturvallisuus on otettu huomioon Ewona villan paloluokituksesta B-s1, d0. Tuote on myös CE-merkitty, ja se tulee Suoritustasoilmoituksen (DOP) kanssa, mikä lisää sen luotettavuutta.

Tarvitset Ewona villan leikkaamiseen villaveitsen.

16.00  (sis. alv.)

Vanlife Liimaruisku

Vanlife auton verhoiluun ja eristämiseen

Tämä Liimaruisku on erityisesti suunniteltu ajoneuvovarusteluun ja tämä on sama ruisku, jota käytämme päivittäin itsekin Vanlife-projekteissamme.

Vankka ja ergonominen malli on optimaalinen pitkäkestoiseen työhön sekä suurten pintojen käsittelyyn.

Varastossa

Saatavilla

Ewona villa on eristemateriaali, johon olemme erityisen tyytyväisiä, ja käytämmekin sitä aktiivisesti omien Vanlife-autojemme sekä pakettiautojemme eristystöissä. Tämä ympäristöystävällisesti kierrätysmateriaalista valmistettu eriste tarjoaa huippuluokan lämmöneristyskykyä, joka on erityisen arvostettua Vanlife-elämäntyylin kompakteissa tiloissa.