VANLIFE verhoiluliima 3 litraa

keltainen liima

Tämä liuotinohenteinen erikoiskontaktiliima on erinomainen valinta erityisesti Vanlife-autojen verhoilu- ja eristystöihin.

Suunniteltu teollisuuden vaativiin olosuhteisiin, liima tarjoaa erinomaisen tarttuvuuden erilaisille materiaaleille kuten nahalle, keinonahalle, kankaille ja joustaville solukumieristeille, kuten Armaflex ja Rubaflex.

Huomioitavaa on, että tämä Suomessa valmistettu liima on tolueenivapaa ja lähes N-heksaaniton, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Olomuotonaan liima on hieman keltaiseen taittava, samea ja viskoottinen.

Vaikka liima on monipuolinen ja sopii useille teollisuuden aloille kuten kenkäteollisuus ja rakentaminen, sen erityisominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen Vanlife-autojen verhoilun ja eristyksen liimaamiseen. Huomio: liima ei sovellu voimakkaasti pehmitetyn PVC:n eikä polyolefiinimuovien liimaukseen.

Jos etsit luotettavaa ja monipuolista liimausratkaisua Vanlife-projektiisi, tämä liuotinohenteinen erikoiskontaktiliima on oivallinen valinta.

TUOTEKOODI: HAK1821002

79.00  (sis. alv.)

Vanlife Liimaruisku

Vanlife auton verhoiluun ja eristämiseen

Tämä Liimaruisku on erityisesti suunniteltu ajoneuvovarusteluun ja tämä on sama ruisku, jota käytämme päivittäin itsekin Vanlife-projekteissamme.

Vankka ja ergonominen malli on optimaalinen pitkäkestoiseen työhön sekä suurten pintojen käsittelyyn.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Be the first to review “VANLIFE verhoiluliima 3 litraa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *