Tyhjennä haku
Etsi

LAVA-AUTO VARUSTEET HYÖTYAJONEUVOKESKUS VERKKOKAUPASTA

Lava-autoihin on saatavilla monia erilaisia varusteita ja tarvikkeita, jotka voivat parantaa niiden käytettävyyttä ja tarjota lisätoiminnallisuuksia.
Lava-auto on ajoneuvo, joka on varustettu avoimella tavaratilalla, jota kutsutaan lavaksi. Lava-autot ovat yleensä kestäviä ja suunniteltu kuljettamaan suuria tai tilaa vieviä esineitä. Lava-autot ovat käteviä esimerkiksi tavaroiden kuljettamisessa, työkalujen tai laitteiden siirtämisessä, retkeilyssä ja monissa muissa käyttötarkoituksissa

Tässä on joitain yleisiä lava-autojen varusteita:

Lavakate: Lavakate on hyödyllinen lisävaruste, joka suojaa tavarat säältä ja pitää ne turvassa. Lavakatteet voivat olla erilaisia, kuten kovakatteet, pehmeät katteet tai rullakatteet, ja ne voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan.

Kattotelineet: Kattotelineet mahdollistavat pitkien tai tilaa vievien tavaroiden kuljettamisen lavan päällä. Ne voidaan asentaa lavan päälle ja tarjota turvallisen ja kätevän kiinnityspisteen esimerkiksi telttojen, kanootin tai muiden suurten tavaroiden kuljettamiseen.

Työkalulaatikot: Työkalulaatikot tarjoavat kätevän säilytysratkaisun työkaluille ja tarvikkeille. Ne voidaan asentaa lavan sivuille tai takaosaan ja pitää työkalut järjestyksessä ja suojassa.

Lavaverkot ja tavarankiinnitysjärjestelmät: Lavaverkot ja tavarankiinnitysjärjestelmät auttavat pitämään tavarat paikoillaan ja estävät niitä liikkumasta ajon aikana. Ne voivat olla erilaisia, kuten verkot, säätöbaarit, tavarankiinnikkeet tai lastaussarjat, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja tavaroiden kiinnittämiseen.

Vetokoukku: Vetokoukku on hyödyllinen lisävaruste, joka mahdollistaa perävaunun tai peräkärryn vetämisen. Se voi olla hyödyllinen esimerkiksi harrastus- tai työkäytössä, kun tarvitaan lisäkuljetuskapasiteettia.

Peruutuskamera: Peruutuskamera auttaa näkemään paremmin taakse päin peruutettaessa ja pysäköitäessä. Se voi parantaa turvallisuutta ja auttaa välttämään mahdollisia törmäyksiä esteisiin.

Lisävalot: Lisävalot, kuten työvalot tai ajovalot, voivat parantaa näkyvyyttä pimeässä tai huonossa säässä. Ne voidaan asentaa auton etuosaan tai lavalle tarpeen mukaan.
On tärkeää huomata, että lavan koko ja malli voivat vaikuttaa siihen, mitkä varusteet sopivat parhaiten lava-autoosi. Suosittelen ottamaan yhteyttä