Markiisi Thule Omnistor 6300 3,25

Ducato H2L2, Mystic Grey, musta kotelo

Thule Omnistor 6300 on nykyaikainen yleiskattomarkiisi, suunniteltu erityisesti pakettiautojen, kuten Ducato H2/L2, Jumperin ja Boxerin, kattoratkaisuksi vuosimallista 2007 alkaen. Markiisin mitat ovat 3,25 metriä leveydeltään ja 2,50 metriä ulottuvuudeltaan, tarjoten laajan suojan. Sen antrasiitinharmaa kotelo ja mustat päädyt tarjoavat tyylikkään ulkonäön, joka sopii ajoneuvon esteettiseen ilmeeseen.

Markiisi sisältää asennustarvikkeet, mukaan lukien Ducato H2/L2 kiinnityssarjan ja EPDM tiivisteen, mikä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa ilman tarvetta porata. Sen suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyys: markiisin kulma on säädettävissä, mahdollistaen avauksen ja sulkemisen jopa pakettiauton liukuoven ollessa auki. Tämä ominaisuus lisää markiisin käytön monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä.

Thule Omnistor 6300 on varustettu innovatiivisella tilaa säästävällä rakenteella, joka mahdollistaa Thulen LED-valojen asennuksen. Valot parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta, ja ne voidaan käyttää jopa markiisin ollessa kiinni. Lisäksi tuotteen toimitukseen kuuluu itsetarttuva EPDM-tiivistysliuska, joka tehostaa säänkestävyyttä sulkiessaan markiisin alareunan tiiviisti ja estäen veden pääsyn ajoneuvon sisäpuolelle.

Saatavilla oleva Mystic Grey -kangas lisää visuaalista viehätysvoimaa ja varmistaa, että markiisi sulautuu saumattomasti ajoneuvon ulkonäköön. Sopivuus on varmistettu sovitinpäällisten ansiosta, jotka takaavat markiisin täydellisen viimeistelyn ja istuvuuden ajoneuvoon.

Tuotetiedot:
Väri: Mystic grey
Kotelon väri: Antrasiitti
Käyttömuoto: Manuaali
Asennus: Katto
Moottorin jälkiasennus: Mahdollinen
Kiristystangot: Ei sisälly
Kotelon pituus: 3,25 m
Aukeamismitta: 2,50 m
Paino: 25,10 kg

TUOTEKOODI: HAK3412027

1,355.00  (sis. alv.)

Ducato -mallisen kattomarkiisin asennus

Markiisin asennus Thule 6300 tuotteeseen, jossa kiinnikkeet ovat mukana toimituksessa.
SKU: HAK34122AS

Varastossa

Saatavilla
Paino 25 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Pituus mm

Automerkki
Automalli

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Kirjaudu arvostellaksesi tuote