Kylkiputket design-askelmilla ovaali musta

VW Amarok DC 2023-

Nosta VW Amarok 2023- lava-autosi ulkonäkö ja toiminnallisuus uudelle tasolle näillä eksklusiivisilla, tyylitellyillä mustilla kylkiputkilla. Astimien ainutlaatuinen muotoilu ei vain näytä hyvältä, vaan se tarjoaa myös lisää pitoa ja turvallisuutta autosta sisään ja ulos liikuttaessa.

Nämä erityisesti VW Amarok 2023- malliin suunnitellut kylkiputket yhdistävät esteettisen suunnittelun ja käytännöllisyyden. Tyylitellyt astimet lisäävät auton ylellistä ilmettä ja antavat sille erottuvan ja persoonallisen leiman. Samalla ne toimivat tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa, tarjoten tukevan ja liukumattoman askeleen.

Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan valmistustekniikat takaavat, että nämä kylkiputket kestävät vuosia. Asennus on helppoa ja tuote sopii täydellisesti autosi esivalmisteltuihin kiinnityspisteisiin.

Älä tyydy perusvarusteisiin, vaan lisää autoosi ripaus luksusta ja toiminnallisuutta näillä tyylitellyillä kylkiputkilla. Ne ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat yksilöllistä muotoilua yhdistettynä korkeaan käytettävyyteen. Sijoita VW Amarok 2023 -lava-autosi laatuun ja tyyliin – valitse tyylitellyt kylkiputket.

Ensimmäinen kuva on tuotteesta, kaksi seuraavaa kuvaa ovat viitteellisiä.

TUOTEKOODI: HAK27312012

786.00  (sis. alv.)

Vuosimalli

Automerkki Volkswagen
Automalli Amarok