KYLKIPUTKET, ovaali, design-askelmilla, kiillotettu rst

VW Amarok DC 2023- DSP/521/IX

TUOTEKOODI: HAK27312011

Nosta VW Amarok 2023 -lava-autosi ulkonäkö ja toiminnallisuus uudelle tasolle näillä eksklusiivisilla, tyylitellyillä kylkiputkilla. Astimien ainutlaatuinen muotoilu ei vain näytä hyvältä, vaan se tarjoaa myös lisää pitoa ja turvallisuutta autosta sisään ja ulos liikuttaessa.

Nämä erityisesti VW Amarok 2023- malliin suunnitellut kylkiputket yhdistävät esteettisen suunnittelun ja käytännöllisyyden. Tyylitellyt astimet lisäävät auton ylellistä ilmettä ja antavat sille erottuvan ja persoonallisen leiman. Samalla ne toimivat tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa, tarjoten tukevan ja liukumattoman askeleen.

Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan valmistustekniikat takaavat, että nämä kylkiputket kestävät vuosia. Asennus on helppoa ja tuote sopii täydellisesti autosi esivalmisteltuihin kiinnityspisteisiin.

Älä tyydy perusvarusteisiin, vaan lisää autoosi ripaus luksusta ja toiminnallisuutta näillä tyylitellyillä kylkiputkilla. Ne ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat yksilöllistä muotoilua yhdistettynä korkeaan käytettävyyteen. Sijoita VW Amarok 2023 -lava-autosi laatuun ja tyyliin – valitse tyylitellyt kylkiputket.

810.01  (sis. alv.)

Kylkiputkien asennus lava-autoon

Sisältää kylkiputkien asennuksen toimipisteessämme
SKU: HAK2702AS

Saatavilla
Vuosimalli

,

Malli/muoto

Väri

Kromi

Automerkki Volkswagen
Automalli Amarok