Kylkiputket ovaalin muotoinen muoviaskelmalla musta

VW Amarok DC 2023-

Paranna VW Amarok 2023- lava-autosi käytettävyyttä ja ulkonäköä näillä ainutlaatuisilla mustilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla, jotka on varustettu kestävillä muoviaskelmilla. Ovaalinmuotoiset putket tarjoavat sekä esteettisiä että käytännöllisiä etuja, tehden ajokokemuksestasi entistä mukavamman ja turvallisemman.

Ovaalinmuotoiset kylkiputket ovat erityisesti suunniteltu sopimaan täydellisesti VW Amarok 2023 -malliin. Ne ovat paitsi silmää miellyttävät, myös erittäin toimivat: muoviaskelmat tarjoavat lisätukea autosta noustessa ja siitä poistuttaessa. Liukumattomat ja säänkestävät askelmat ovat turvallinen valinta kaikissa sääolosuhteissa.

Laadukas rakenne ja huolellisesti valitut materiaalit tekevät näistä kylkiputkista luotettavan ja kestävän lisävarusteen.

Lisää turvallisuutta, mukavuutta ja tyyliä VW Amarok 2023 -lava-autollesi näillä korkealaatuisilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla. Sijoita laatuun ja ajomukavuuteen – valitse ovaalinmuotoiset kylkiputket VW Amarok 2023- autoosi.

Ensimmäinen kuva on tuotteesta, muut kuvat ovat viitteellisiä.

TUOTEKOODI: HAK27312010

755.00  (sis. alv.)

Vuosimalli

Automerkki Volkswagen
Automalli Amarok