SNORKKELI TJM, musta

FO Ranger Raptor 2019-, 2.0L Bi-Turbo diesel

TUOTEKOODI: HAK2910002

639.00  (sis. alv.)

· Suojaa moottoria vedeltä ja pölyltä

· Antaa moottorille viileämmän ja puhtaamman ilman

· Mahdollistaa syvän veden ylityksen

· Kevyt, vahvat ja joustavat muovimateriaalit

· Iskunkestävä

· UV-kestävä

· Suunniteltu täydentämään ajoneuvon muotoa

· Värien yhdistäminen

· Asennusohje ja leikkausmalli mukana

· Suunniteltu ja valmistettu Australiassa

• Snorkkelit ovat yleensä ensimmäinen lisävaruste, joka on koskaan asennettu nelivetoiseen. Ne auttavat syvien vesien ylittämisessä ja tarjoavat vaivatonta ilman induktiota, kun ne upotetaan pölyyn. Ilma on viileämpi ja puhtaampi korkeammalla kuin konepellin kautta kulkeva ilma, mikä tarkoittaa suurempaa polttoainetaloudellisuutta ja vähemmän suodattimien tukkeutumista. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä, etenkin kun ajelet kuivilla, pölyisillä teillä.

• TJM 4×4 -varustetut Airtec-snorkkelit ovat markkinajohtajia suunnittelussa ja toiminnassa. Kaikki snorkkelimme on suunniteltu täydentämään ajoneuvon muotoa, maksimoimaan ilmavirta ja minimoimaan ilmamelu ja näkörajoitukset. Snorkkelirunko on valmistettu sileästä sisäseinästä, kovia kulmia vältetään kaikissa malleissa, mikä vähentää ilman turbulenssia ja sallii jatkuvan keskeytymättömän ilmavirran moottoriin. Kaikki TJM Airtec -snorkelit on suunniteltu täydellisesti tuottamaan moottorille oikea määrä tai parempaa ilmaa, mikä voi parantaa moottorin tehokkuutta.

• TJM Airtec -snorkkelin ilmanottoaukkoon tulevat sadevesipisaroita ohjataan sisäpinnan takaosaan, josta se pääsee valumaan ilmanottoaukon vartta pitkin poistoaukoista. Jos sattuu, että minuutin kestävä rankkasade löytää tiensä snorkkelin runkoon, vesi muuttuu sumuksi ilmansuodattimessa. Viimeinen puolustuslinja on alkuperäinen vedenpoisto ajoneuvon ilmanpuhdistimen kokoonpanossa.

• TJM Airtec -snorkkelit on suunniteltu ja valmistettu Australiassa australialaisista muovimateriaaleista, joissa on yhdistelmä erityisiä lisäaineita ja vahvoja sidosprosesseja. Tuloksena on tuote, jolla on vahvat fysikaaliset ominaisuudet ja kova iskunkestävyys. Kylmempissä lämpötiloissa TJM Airtec -snorkelin todellinen vahvuus käy ilmi. Jotkut kilpailijan snorkkelit ovat heikompia kylmässä niiden valmistustavan vuoksi. Yksinkertainen osuma yläpuolella roikkuvasta puunoksasta voi halkaista snorkkelin rungon, mikä tekee siitä käyttökelvottoman.

• Jotkut snorkkelikomponentit ovat näkymättömiä konepellin alla ja altistetaan äärimmäisille lämpötiloille, jotka ylittävät usein 100 ° C. TJM ymmärtää sellaisten materiaalien käytön merkityksen, jotka kestävät äärimmäisiä lämpötiloja ja jotka ovat riittävän sitkeitä kestämään kovaa tärinää.

Vuosimalli

, , ,

Automerkki Ford
Automalli Ranger Raptor