LAZER MASKISARJA Ford Transit Courier 2014 – 2018 Linear 18 Elite ASENNETTUNA

FO Transit Courier 2014 - 2018

TUOTEKOODI: HAK191312002AS

VALITSE TUOTETIETOJEN ALTA ASENNUSTAPA

Lazer Grille Kit on lisävalojen asennukseen tarkoitettu merkkikohtainen maski. Alkuperäinen maski korvataan Lazerin Grille Kitillä, joka sisältää lisävalot.

Tehokas, tyylikäs ja luotettava – LAZER Linear 18 Elite on suunniteltu täyttämään kaikki valaistustarpeesi, ja Hyötyajoneuvokeskus hoitaa puolestasi asennuksen. Tämä huippuluokan parkkivalolla varustettu lisävalopaneeli antaa 12150 lm valotehon turvaamaan täydellisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

1 226.00  (sis. alv.)

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele asennettuna (vakiomalli)

Mikäli ajoneuvossasi on can-väylä ohjatut kaukovalot, niin lisävalojen kytkennässä saattaa tarvita can-modulia.
Mikäli lisävalossa on parkkivalo, ei sisällä parkkivalon kytkentää
SKU: HAK1990087AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Saatavilla

Koe valopaneelin hankinta likaamatta käsiäsi.

LAZER Linear 18 Elite -valopaneelin hankinta ja käyttöönotto on vaivatonta, kun Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoinen tiimi hoitaa asennuksen puolestasi. Älä anna pimeyden estää matkaasi – valitse Lazer-lisävalopaneeli ja nauti valon tuomasta näkyvyydestä Osta nyt Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja hyödynnä asennuspalvelua. Perusasennus toimipisteessämme sisältyy hintaan!

Kestävä valopaneeli huipputakuulla.

LAZER Linear 18 Elite on suunniteltu kestämään. Sen pitkästä iästä vastaa muun muassa alumiinirunko sekä polykarbonaattilinssi. Olipa kyseessä sitten työmaa, maastoseikkailu tai yöllinen tie, Lazer on valaisin, johon voit turvautua. Tämän varmistaa takuu, jonka kesto on 5 vuotta, minkä lisäksi lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan. Valaise tiesi turvallisesti ja tehokkaasti tällä huippuluokan paneelilla!

Jokaisen tarpeeseen sopiva laaturatkaisu.

LAZER Linear 18 Elite on lisävalopaneeli, joka mukautuu tarpeisiisi. Olipa kyseessä traktori tai huoltoauto tai retkeilyauto tämä on varma valinta tuomaan toivottua valoa. Sen käytännöllinen koko ja 12150 lm valoteho tekevät siitä täydellisen hankinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. LAZER Linear 18 Elite on valaisin, joka ei rajoitu vain yhteen tehtävään. Tämä valaisin sopii niin henkilöautoihin, kuin raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Pettämätöntä valotehoa huippuvalmistajalta.

LAZER Linear 18 Elite -paneelin 126 W teho ja 12150 lm mitattu valoteho tuottavat kirkkaan valon, joka on leveä ja korkea. 36 LEDin ansiosta valo on tasainen ja laadukas, ja 5000 K värilämpötila takaa luonnollisen ja miellyttävän valaistuksen. Olipa kyseessä työ, harrastus tai seikkailu, Lazer tarjoaa luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun, joka ei tuota pettymystä. Valaise tiesi tänään tämän huikean paneelin avulla ja nauti valon laadusta. Lazer Linear -valaisimessa käytetty LED- ja heijastintekniikka tarjoavat uskomattoman määrän valoa. Tässä mallissa parkkivalosta löytyy 6 tehokasta pystysuuntaista raitaa lisäämään auton näkyvyyttä valojen ollessa sammutettuna, sekä tuomaan valoa auton keulaan.

Tuotetiedot yhteenveto

LAZER Linear 18 Elite

Tekniikka: LED

Käyttöjännite: 10-32 V

Teho: 126 W

Virrankulutus: 4.4 A

Mitattu valoteho: 12150 lm

Referenssiluku: 45

Värilämpötila: 5000 K

Ledien määrä: 36 kpl

Valokuvion tyyppi: leveä ja korkea

Rungon materiaali: alumiini

Linssin materiaali: polykarbonaatti

Kiinnikkeiden materiaali: ruostumaton teräs

Leveys: 532 mm

Korkeus: 40 mm

Syvyys: 62 mm

Paino: 1090 g

Takuu: 5 vuotta , sekä lasissa on elinikäinen takuu nastan tai kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan

Paino 3 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , ,

Automerkki Ford
Automalli Courier