Alu-Cab Canopy Camper D/C Musta Toyota Hilux

TO Hilux DC 2016-

Alu-Cab Canopy Camper on täydellinen yhdistelmä kestävästä alumiinista valmistetusta katoksesta ja tilavasta kattoteltasta, johon pääsee käsiksi katoksen sisäpuolelta. “AC20”-versio kehitettiin Alu-Cabin 20-vuotisjuhlaksi. Se on varustettu kahdella ylimääräisellä monitoimipaneelilla

Myydään vain asennettuna. Kysy tarjous asennuksesta!

TUOTEKOODI: HAK2513002

16 222.00  (sis. alv.)

Saatavilla

Alu-Cab Canopy Camper on täydellinen yhdistelmä kestävästä alumiinista valmistetusta katoksesta ja tilavasta kattoteltasta, johon pääsee käsiksi katoksen sisäpuolelta. 

“AC20”-versio kehitettiin Alu-Cabin 20-vuotisjuhlaksi. Se on varustettu kahdella lisämonitoimipaneelilla, markiisi vasemmalla puolella, säilytyslaukut ja integroitu LED-valaistus.  

Canopy Camper on erittäin monipuolinen suuren takaluukun ja sivuluukkujen ansiosta. Yleiskoko mahdollistaa asuntovaunun asentamisen lähes kaikkiin eurooppalaisiin noutovaunuihin. Asennus oikean asennussarjan avulla voidaan tehdä helposti. 

Ulkorakenne on valmistettu uusista alumiini-ekstruusioprofiileista. Integroidut C-kiskot mahdollistavat lisävarusteiden helpon asennuksen ulko- ja sisäpuolelle. 

Takaoven kehys on täysin tiivis, mikä estää pölyn ja lian pääsyn sisäpuolelle. Takaoven suuri koko ja vankka kahva takaavat helpon sisäänkäynnin. Ovi voidaan lukita ulkoa ja sisältä ja se voidaan varustaa varapyörällä, jonka koko on enintään 33 tuumaa. 

Kaksiosainen sänky koostuu makuualustasta ja sisääntuloaukosta ja ulottuu koko katoksen pituudelle. Vuodevaatteet ja makuupussit voi jättää makuutilaan sen ollessa suljettuna. 

Teltan materiaali on valmistettu kaksikerroksisesta telttakankaasta riplock-tekniikalla. Täydellinen suoja tuulelta ja kylmiltä lämpötiloilta on taattu. 

Erityinen rei’itetyistä paneeleista valmistettu MOLLE-järjestelmä mahdollistaa lisävarusteen helpon asennuksen takaseinään. Kattoteltan etu-, takaovi ja sisäkatto voidaan varustaa ylimääräisillä säilytyskassilla, jotka on valmistettu kestävästä kangaskankaasta. 

Katon C-kiskot helpottavat kuormapalkkien asentamista. Suurin osa Alu-Cab-tarvikevalikoimasta voidaan yhdistää myös Canopy Camperin kanssa. 

Vasemmalla puolella oleva Shadow markiisi tarjoaa Canopy Camperille täydellisen ratkaisun niin aurinkoiseen kuin sateiseen päivään. 

Paino 270 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , , , ,

Automerkki Toyota
Automalli Hilux

ominaisuudet 

 • Kevyt muotoilu alumiinista 

 • 270° markiisi 

 • 2x monitoimipaneelit lisävarusteille takana

 • 4x LED-valaistus kattoteltassa ja sivuläpäissä 

 • Lukittavat kiinnikkeet 

 • Säilytyspussit kattoteltassa ja katoksessa 

 • Pop-up katto, jossa sisäänkäynti sisäpuolelta 

 • Kattoteltassa valaistus ja USB-liitännät

 • C-kiskot katolla ja sisällä 

 • Muita lisävarusteita saatavilla: pöytäkiinnikkeet, varapyörän kiinnike ja hyttysverkko

 • Takaoven kantavuus max. 50kg

Alu-Cab Canvas -laukkujärjestelmä takana (hytin puolella) voidaan nyt ostaa lisävarusteena.