Toyota Hilux Revo DC (2016-Current) Touring Drawer Kit – by Front Runner

Tee välineiden ja arvoesineiden säilyttämisestä ja järjestämisestä vaivatonta. Tämä lukittava laatikko, jossa on kiinteät kannet ja etulevyt, on suunniteltu erityisesti Toyota Hilux Revo DC:tä varten. Piilota sisältö uteliailta katseilta ja luo samalla käyttökelpoisempaa ja helposti saatavilla olevaa säilytystilaa ajoneuvoosi. Suunniteltu kestäväksi sekä tiellä että maastossa matkustamiseen.

TUOTEKOODI: HAK21801381
EAN: 6009542236421

2,745.00  (sis. alv.)

Tässä laatikkosarjassa on 1 lukittava laatikko, 2 avainta lukkoa kohden, 3 kiinnityskiskoa, 6 sidontarengasta, kannen täydennyssarja, kasvojen viimeistelysarja, kiinnikkeet, kaikki tarvittavat asennustarvikkeet ja yksityiskohtaiset asennusohjeet. 180kg / 397lb laatikon kantavuus. Pidä auki -ominaisuus: laatikko “lukottuu” auki, kun se on pysäköity epätasaiselle alustalle. Erittäin lujat laakeroidut luistit mahdollistavat laatikon ulottuvan lähes 100 % ankkuroidusta alustasta. Tarjoa mielenrauhaa ja turvallisuutta lukitsemalla tärkeät matkatavarat, kuten tietokoneet, älypuhelimet ja kameratarvikkeet. Tasokannessa on kolme lastinkiinnityskanavaa ja 6 SSCA047:ää. Mukauta omia tallennuskokoonpanojasi. Pinoa ja kiinnitä matkatavarat, SBOX008, SBOX001, alumiinilaatikot ja muut säilytysastiat ylätasolle STRA034:llä tai muilla hihnoilla. Laatikoiden yläpuolella olevaa kantta voidaan käyttää myös Front Runner Cargo/Fridge Slides -telineiden kiinnittämiseen. Jääkaappi (jalanjälki 750 mm x 425 mm tai pienempi) voidaan asentaa laatikon vasemmalle puolelle, jotta pääset käsiksi lokinsiipityylisestä ikkunasta. Oikeassa takakannessa ja takaosassa oikealla puolella on kummassakin aukko (halkaisijaltaan 215 mm) kaasu-/propaanipullon tai vastaavan muotoisen esineen kiinnittämiseksi ja kiinnittämiseksi. Sivutaskut ovat helposti irrotettavissa, jolloin laatikoiden ja ajoneuvon väliin syntyy säilytystilaa erilaisille tavaroille, kuten työkaluille, hyppykaapelille, hinausköydelle, sukellussnorkkeleille, naamareille, eville, sytytyksille, grillivartaille jne. Luodaksesi irrotettavan laatikon, käytä SBOX001 tai SBOX027 laatikoiden sisällä. SBOX001 tai SBOX027 voidaan käyttää varusteiden järjestämiseen ja siirtämiseen ajoneuvosta helposti. Kansi on päällystetty kestävällä, UV-kestävällä harmaalla merimatolla, joka täydentää yksityiskohtaisesti ajoneuvon sisätilan muotoja. Nailonmatto eristää suojatun lastin melulta ja tärinältä. Viimeistelty samalla kestävällä mustalla jauhemaalilla kuin Front Runner -kattotelineet ja muut Front Runner -tuotteet. Porausta ei tarvita, kun se asennetaan ilman nostokanavia ja kun käytetään tavallista kuomua ja takaluukku jätetään paikoilleen. Jos ajoneuvossasi on käännettävällä ovella varustettu katos, joka on korvannut alkuperäisen takaluukun, 3 nostokanavan (mukana) poraaminen saattaa olla tarpeen. Kaikilla Front Runner -säilytysjärjestelmillä on 2 vuoden takuu.*Huomaa: Cub Packit ja Flatpack -säilytyslaatikot eivät sisälly tämän laatikkojärjestelmän ostoon, vaan ne myydään erikseen.Huomaa: Tämän laatikostosarjan kannen täydennyssarjaa on muutettava, kun se asennetaan olemassa olevan muovisen kuormavuoren kanssa.
Asennusohje 1, Asennusohje 2, Asennusohje 3,

Paino 101 kg (kilogramma)
Mitat 1240 × 990 × 690 cm (senttimetri)
Vuosimalli

, , , , , , ,

Automerkki Toyota
Automalli Hilux
Consists of:1 x Front Runner Drawer unit (SSDR012)1 x Toyota Hilux Revo DC (2016-Current) Touring Deck Completion Set (SSDS108)1 x Drawer System Wing Set (SSWS004)1 x Push to close latch with 2 keys per lock3 x Accessory channels6 x Eye Nuts for accessory channelsInstallation Hardware includes 4 turnbuckles to secure unit to vehicle with standard canopyFitting InstructionMaterials used:Black powder coated steel - Drawer Bins, Frame Front CoversNylon Carpet Laminated Plywood - Top Deck Deck SetProduct Dimensions:Overall Dimensions:1510mm (59.5) L x 1604mm (63.2) W x 335mm (13.2) HDrawer Internal Dimensions:1100mm (43.3) L x 747mm (29.4) W x 208mm (8.2) HWeight:80.5kg (177.5lbs)