LAVAKATE Alu-Cab Explorer sileä

FO Ranger DC 2012-2022

TUOTEKOODI: HAK25111001

Explorer lavakatteet on suunniteltu kovaan käyttöön, niiden täysalumiininen rakenne takaa pitkän käyttöiän sekä toiminta varmuuden niin retkeily kuin työkäytössä.

Täysleveä takaovi mahdollistaa lastauksen koko leveydeltä

Lukittavat sivu ja takaluukku

Viimeistelty jauhe/pulveri – pinnoitettu hopea

Kolme sisä LED-valoa

Luukuissa kaksoisovitiiviste, jossa on erinomainen sää- ja pölytiiveys

Saranoissa keskijousto, vedenpitävät saranat – estää sadeveden tippumisen oven ollessa auki. – Täyspitkät sivuovet DC katteissa.

Autoteollisuuden turvalasi, E-merkitty

Vahvistettu katto, 150 kg kattokantavuus suoraan katolle. Katteessa on vakiona asennuskisko. Voidaan käyttää M8-lukokantapultteja, kiinnitysrenkaiden ja taakkatelineiden ja muiden lisävarusteiden asentamisen helposti.

Korkealaatuiset Saksassa valmistetut kaasujouset

Lavakate on vedenpitävä

Paino: n. 57 kg (Double Cab) ja n. 67 kg (Super Cab)

4 017.00  (sis. alv.)

Lavakatteen Premium asennus

SKU: HAK2100AS

Myönnämme lavakatteen asennukselle kolmen vuoden takuun, edellyttäen lavakatteen jälkitarkastuksen suorittamista Hyötyajoneuvokeskuksen valtuuttamassa toimipisteessä 5000 km sisällä asennuksesta. Hinta ei sisällä mahdollista lavan siirtoa.

Vaihtoehtoisesti voit kassalla valita toimituksen hintaan 290 €

Saatavilla

Alu-Cabin lavakatteet ovat monella tapaa ainutlaatuisia markkinoilla. Lähes kokonaan alumiinista valmistettujen käsiteltyjen materiaalien ansiosta lavakatteella on poikkeuksellinen etu UV- ja korroosionkestävyydestä. Alumiinirunko antaa lavakatteelle keveyden ja jäykkyyden etuja. Alu-Cab-lavakatteen päälle on mahdollista lastata on painaviakin kuormia ja mukauttaa sisäpuoli alumiinirunkoon integroitujen C-kiskojen ansiosta. Reiän pituiset sivuovet helpottavat pääsyä kuomun sisäpuolelle.  

Explorer-malleissa on takaovi koko pituudelta, kun Adventure-katoksissa on pieni ovi, joka jättää tilaa tikkaille tai jerrykannu-telineelle molemmille puolille. 

Lavakatteen kiinnitys tapahtuu ajoneuvokohtaisten kiinnikkeiden kautta, jotka toimitetaan lavakatteen mukana. Ne on yhdistetty ajoneuvossa olevien alkuperäisten kiinnityspisteiden kautta. Tämä mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen, joka ei vaadi poraamista. 

Laajan lisävarustevalikoiman avulla on lavakate on mahdollista kuormakiskolla tai sisäkeittiösarjalla sopivaan tehtävään. Olipa kyseessä telttailu tai työskentely Alu-Cab lavakatteen kanssa, pystyt mukautumaan ja toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tärkeitä ominaisuuksia:

 • Sivuovet koko pituudelta 
 • Turvalasi E-hyväksynnällä 
 • Alumiiniprofiilit integroiduilla C-kiskoilla 
 • Katolla kaksi alumiinista C-kiskoa 
 • Keskijousto, vedenpitävät saranat 
 • LED-valo katteen sisällä 
 • Käveltävä katto liukumattomalla tarkistuslevyllä 
 • Laadukkaat lukot 
 • Ei vaadi porausta tai kokoonpanoa 

Tekniset tiedot:

 • Paino: alkaen 52 kg Double Cabille 
 • Kattokuorma: 200 kg Dynaaminen, 400 kg staattinen 
 • Materiaali: Alumiini 
Paino 60 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , , , , , , , ,

Automerkki Ford
Automalli Ranger, Ranger Raptor