Kylkiputket design-askelmilla ovaali musta

FO Ranger DC 2012 - 2023

Nosta Ford Ranger Double Cab -lava-autosi ulkonäkö ja toiminnallisuus uudelle tasolle näillä eksklusiivisilla, tyylitellyillä mustilla kylkiputkilla. Astimien ainutlaatuinen muotoilu ei vain näytä hyvältä, vaan se tarjoaa myös lisää pitoa ja turvallisuutta autosta sisään ja ulos liikuttaessa.

Nämä erityisesti Ford Ranger malliin suunnitellut kylkiputket yhdistävät esteettisen suunnittelun ja käytännöllisyyden. Tyylitellyt astimet lisäävät auton ylellistä ilmettä ja antavat sille erottuvan ja persoonallisen leiman. Samalla ne toimivat tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa, tarjoten tukevan ja liukumattoman askeleen.

Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan valmistustekniikat takaavat, että nämä kylkiputket kestävät vuosia. Asennus on helppoa ja tuote sopii täydellisesti autosi esivalmisteltuihin kiinnityspisteisiin.

Älä tyydy perusvarusteisiin, vaan lisää autoosi ripaus luksusta ja toiminnallisuutta näillä tyylitellyillä kylkiputkilla. Ne ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat yksilöllistä muotoilua yhdistettynä korkeaan käytettävyyteen. Sijoita Ford Ranger -lava-autosi laatuun ja tyyliin – valitse tyylitellyt kylkiputket.

Ensimmäinen kuva on tuotteesta, kaksi seuraavaa kuvaa ovat viitteellisiä.

TUOTEKOODI: HAK27112008

786.00  (sis. alv.)

Vuosimalli

, , , , , , , , , , ,

Automerkki Ford
Automalli Ranger