Kylkiputket ovaalin muotoinen muoviaskelmalla kiillotettu rst

FO Ranger DC 2012 - 2023

Paranna Ford Ranger Double Cab lava-autosi käytettävyyttä ja ulkonäköä näillä ainutlaatuisilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla, jotka on varustettu kestävillä muoviaskelmilla. Ovaalinmuotoiset putket tarjoavat sekä esteettisiä että käytännöllisiä etuja, tehden ajokokemuksestasi entistä mukavamman ja turvallisemman.

Ovaalinmuotoiset kylkiputket ovat erityisesti suunniteltu sopimaan täydellisesti Ford Ranger Double Cab -malliin. Ne ovat paitsi silmää miellyttävät, myös erittäin toimivat: muoviaskelmat tarjoavat lisätukea autosta noustessa ja siitä poistuttaessa. Liukumattomat ja säänkestävät askelmat ovat turvallinen valinta kaikissa sääolosuhteissa.

Laadukas rakenne ja huolellisesti valitut materiaalit tekevät näistä kylkiputkista luotettavan ja kestävän lisävarusteen.

Lisää turvallisuutta, mukavuutta ja tyyliä Ford Ranger Double Cab -lava-autollesi näillä korkealaatuisilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla. Sijoita laatuun ja ajomukavuuteen – valitse ovaalinmuotoiset kylkiputket Ford Ranger Double Cab autoosi.

TUOTEKOODI: HAK27112005

755.00  (sis. alv.)

Vuosimalli

, , , , , , , , , , ,

Automerkki Ford
Automalli Ranger