KYLKIPUTKET, ovaali, muoviaskelmalla, kiillotettu rst

FO Ranger DC 2012- 2023- GPO/295/IX

TUOTEKOODI: HAK27112005

Paranna Ford Ranger Double Cab lava-autosi käytettävyyttä ja ulkonäköä näillä ainutlaatuisilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla, jotka on varustettu kestävillä muoviaskelmilla. Ovaalinmuotoiset putket tarjoavat sekä esteettisiä että käytännöllisiä etuja, tehden ajokokemuksestasi entistä mukavamman ja turvallisemman.

Ovaalinmuotoiset kylkiputket ovat erityisesti suunniteltu sopimaan täydellisesti Ford Ranger Double Cab -malliin. Ne ovat paitsi silmää miellyttävät, myös erittäin toimivat: muoviaskelmat tarjoavat lisätukea autosta noustessa ja siitä poistuttaessa. Liukumattomat ja säänkestävät askelmat ovat turvallinen valinta kaikissa sääolosuhteissa.

Laadukas rakenne ja huolellisesti valitut materiaalit tekevät näistä kylkiputkista luotettavan ja kestävän lisävarusteen.

Lisää turvallisuutta, mukavuutta ja tyyliä Ford Ranger Double Cab -lava-autollesi näillä korkealaatuisilla ovaalinmuotoisilla kylkiputkilla. Sijoita laatuun ja ajomukavuuteen – valitse ovaalinmuotoiset kylkiputket Ford Ranger Double Cab autoosi.

778.00  (sis. alv.)

Kylkiputkien asennus lava-autoon

Sisältää kylkiputkien asennuksen toimipisteessämme
SKU: HAK2702AS

Saatavilla
Vuosimalli

, , , , , , , , , , , ,

Väri

Kromi

Malli/muoto

Automerkki Ford
Automalli Ranger