LAZER MASKISARJA Ford Transit 2019- Triple-R 750 Elite ASENNETTUNA

FO Transit 2019-

TUOTEKOODI: HAK191311003AS

VALITSE TUOTETIETOJEN ALTA ASENNUSTAPA

Lazer Grille Kit on lisävalojen asennukseen tarkoitettu merkkikohtainen maski. Alkuperäinen maski korvataan Lazerin Grille Kitillä, joka sisältää lisävalot.

Laadukas ja valosarja sisältää kaksi Lazer Triple-R 750 -kaukovaloa, jotka ovat tehokkaita LED-valoja. Valot tuottavat pitkän kantaman valokuvion, jonka värilämpötila on 5000 K. Valot ovat tieliikenteeseen hyväksyttyjä ja niissä on viiden vuoden takuu. Valoissa on myös sisäänrakennetut valkoiset ja oranssit parkkivalot, jotka antavat lisää tyyliä ja näkyvyyttä. Oranssi parkkivalo ei ole tieliikennehyväksytty.

Valaisin on varustettu E-Boost-teknologialla, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä valotehoa. E-Boost on tarkoitettu vain maastokäyttöön, sillä se tuottaa niin kirkkaan ja pitkän valokuvion, että se häikäisisi muita tielläliikkujia.

Valaisin on suunniteltu kestämään kaikki olosuhteet. Sen alumiinirunko on kevyt ja vahva, sen polykarbonaattilinssi on iskunkestävä ja naarmuuntumaton, ja sen Gore-Tex-tiiviste estää kosteuden ja pölyn pääsyn sisään.

2 x Lazer Triple-R 750 Elite Gen2 -lisävalojen tekniset tiedot:

Paino: 2000g, Käyttöjännite: 10 – 32V, Nimellisteho: 104 W, Valoteho: 10136 lm, Värilämpötila: 5000K, Ledien määrä: 8, Referenssi: 2 x 12,5

Lisävalolla on 5 vuoden takuu ja laseissa elinikäinen takuu nastan tai kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan.

1 375.00  (sis. alv.)

Can-väylä rele lisävalot + parkkivalo (sis. erillisen kytkimen parkkivalolle)

Valitessasi tämän, parkkivalot kytketään toimintaan ja ohjaamoon tulee erillinen kytkin, josta lisävalossa olevan parkkivalon saa pois. Lisävaloissa olevien parkkivalojen käyttäminen yhdenaikaisesti auton omien parkkivalojen kanssa on lain mukaan kielletty tieliikenteessä.
SKU: HAK1990085AS

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Saatavilla
Paino 3 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , ,

Parkkivalo

Ei parkkivaloa

Automerkki Ford
Automalli Transit