LAZER LISÄVALOPAKETTI KATOLLE Isuzu D-Max 2021- (ilman kattokaiteita) Linear 42 STD ASENNETTUNA

sisältää perusasennuksen toimipisteessämme

VALITSE TUOTETIETOJEN ALTA ASENNUSTAPA

Kirkas näyttävä ja laadukas – LAZER Linear 42 STD on tehty täyttämään kaikki valaistustarpeesi, ja Hyötyajoneuvokeskus hoitaa puolestasi asennuksen. Tämä ensiluokkainen lisävalopaneeli antaa 15750 lm valotehon varmistamaan erinomaisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Mukana tulevat ajoneuvokohtaiset kiinnikkeet on valmistettu mittatilaustyönä, joten ne istuvat saumattomasti juuri sinun autosi kattokaiteisiin. Kiinnikkeiden avulla vältyt ylimääräiseltä poraamiselta tai muilta pysyviltä muutoksilta auton koriin.

TUOTEKOODI: HAK191451008AS

1 204.99  (sis. alv.)

Can-väylä rele asennettuna (vakiomalli)

Mikäli ajoneuvossasi on can-väylä ohjatut kaukovalot, niin lisävalojen kytkennässä saattaa tarvita can-modulia.
Mikäli lisävalossa on parkkivalo, ei sisällä parkkivalon kytkentää
SKU: HAK1990087AS

Can-väylä rele lisävalot + parkkivalo (sis. erillisen kytkimen parkkivalolle)

Valitessasi tämän, parkkivalot kytketään toimintaan ja ohjaamoon tulee erillinen kytkin, josta lisävalossa olevan parkkivalon saa pois. Lisävaloissa olevien parkkivalojen käyttäminen yhdenaikaisesti auton omien parkkivalojen kanssa on lain mukaan kielletty tieliikenteessä.
SKU: HAK1990085AS

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Saatavilla

Koe lisävalopaneelin hankinta helpompana kuin koskaan.

LAZER Linear 42 STD -valopaneelin hankinta ja käyttöönotto on yksinkertaista, kun Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoinen tiimi hoitaa asennuksen puolestasi. Älä anna pimeyden estää matkaasi – valitse Lazer-lisävalopaneeli ja nauti valon tuomasta kirkkaudesta Tilaa nyt Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja hyödynnä asennuspalvelua. Perusasennus toimipisteessämme sisältyy hintaan!

Luotettava lisävalopaneeli pitkällä takuulla.

LAZER Linear 42 STD on suunniteltu kestämään. Sen pitkästä iästä vastaa muun muassa alumiinirunko sekä polykarbonaattilinssi. Olipa kyseessä sitten työmaa, maastoseikkailu tai yöllinen tie, Lazer on valaisin, johon voit turvautua. Tämän varmistaa takuu, jonka kesto on 5 vuotta, minkä lisäksi lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan. Valaise tiesi turvallisesti ja tehokkaasti tällä luotettavalla paneelilla!

Kaikenlaisiin tarpeisiin luottovalinta.

LAZER Linear 42 STD on lisävalopaneeli, joka mukautuu tarpeisiisi. Olipa kyseessä metsäkone tai aura-auto tai matkailuauto tämä on varma valinta tuomaan toivottua turvallisuutta. Sen käytännöllinen koko ja 15750 lm valoteho tekevät siitä täydellisen kumppanin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. LAZER Linear 42 STD on valaisin, joka ei rajoitu vain yhteen tehtävään. Tämä valaisin on suunniteltu asennettavaksi auton katolle, mutta asennus onnistuu myös auton keulaan.

Pettämätöntä valotehoa alan huippumerkiltä.

LAZER Linear 42 STD -paneelin 147 W teho ja 15750 lm mitattu valoteho tuottavat kirkkaan valon, joka on leveä ja korkea. 42 LEDin ansiosta valo on tasainen ja laadukas, ja 5000 K värilämpötila takaa luonnollisen ja miellyttävän valaistuksen. Olipa kyseessä työ, harrastus tai seikkailu, Lazer tarjoaa luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun, joka ei tuota pettymystä. Kirkasta tiesi tänään tämän huikean paneelin avulla ja nauti valon laadusta. Lazer Linear -valaisimessa käytetty LED- ja heijastintekniikka tarjoavat uskomattoman määrän valoa.

Tuotetiedot yhteenveto

LAZER Linear 42 STD

Tekniikka: LED

Käyttöjännite: 10-32 V

Teho: 147 W

Virrankulutus: 10.2 A

Mitattu valoteho: 15750 lm

Referenssiluku: 50

Värilämpötila: 5000 K

Ledien määrä: 42 kpl

Valokuvion tyyppi: leveä ja korkea

Rungon materiaali: alumiini

Linssin materiaali: polykarbonaatti

Kiinnikkeiden materiaali: ruostumaton teräs

Leveys: 1132 mm

Korkeus: 40 mm

Syvyys: 62 mm

Paino: 3500 g

Takuu: 5 vuotta, sekä lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan.

Vuosimalli

, ,

Automerkki Isuzu
Automalli D-max