LAZER Lisävalopaketti katolle (kattokaiteisiin) Isuzu D-Max 17- 20- Linear 36 Elite ASENNETTUNA

sisältää perusasennuksen toimipisteessämme

TUOTEKOODI: HAK191451011AS

VALITSE TUOTETIETOJEN ALTA ASENNUSTAPA

Kirkas, tyylikäs ja luotettava – LAZER Linear 36 Elite on tehty täyttämään kaikki valaistustarpeesi, ja Hyötyajoneuvokeskus hoitaa puolestasi asennuksen. Tämä erinomainen lisävalopaneeli tarjoilee 29700 lm valotehon takaamaan loistavan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Mukana tulevat ajoneuvokohtaiset kiinnikkeet on valmistettu mittatilaustyönä, joten ne istuvat saumattomasti juuri sinun autosi kattokaiteisiin. Kiinnikkeiden avulla vältyt ylimääräiseltä poraamiselta tai muilta pysyviltä muutoksilta auton koriin.

1 457.00  (sis. alv.)

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele asennettuna (vakiomalli)

Mikäli ajoneuvossasi on can-väylä ohjatut kaukovalot, niin lisävalojen kytkennässä saattaa tarvita can-modulia.
Mikäli lisävalossa on parkkivalo, ei sisällä parkkivalon kytkentää
SKU: HAK1990087AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Saatavilla

Koe valopaneelin hankinta likaamatta käsiäsi.

LAZER Linear 36 Elite -valopaneelin hankinta ja käyttöönotto on yksinkertaista, kun Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoinen tiimi hoitaa asennuksen puolestasi. Älä anna pimeyden estää matkaasi – valitse Lazer-lisävalopaneeli ja nauti valon tuomasta näkyvyydestä Tilaa nyt Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja hyödynnä asennuspalvelua. Perusasennus toimipisteessämme sisältyy hintaan!

Kestävä lisävalopaneeli pitkällä takuulla.

LAZER Linear 36 Elite on luotu kestämään. Sen pitkästä iästä vastaa muun muassa alumiinirunko sekä polykarbonaattilinssi. Olipa kyseessä sitten työmaa, maastoseikkailu tai yöllinen tie, Lazer on valaisin, johon voit luottaa. Tämän varmistaa takuu, jonka kesto on 5 vuotta, minkä lisäksi lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan. Valaise tiesi turvallisesti ja tehokkaasti tällä käänteentekevällä paneelilla!

Jokaisen tarpeeseen sopiva laaturatkaisu.

LAZER Linear 36 Elite on lisävalopaneeli, joka mukautuu tarpeisiisi. Olipa kyseessä kaivinkone tai tai matkailuauto tämä on varma valinta tuomaan toivottua valoa. Sen optimaalinen koko ja 29700 lm valoteho tekevät siitä täydellisen kumppanin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. LAZER Linear 36 Elite on valaisin, joka ei rajoitu vain yhteen tehtävään. Tämä valaisin on suunniteltu erityisesti maastokäyttöön. Se on erinomainen myös henkilöautoissa, pakettiautoissa ja raskaan liikenteen ajoneuvoissa.

Laadukasta valotehoa alan huippumerkiltä.

LAZER Linear 36 Elite -paneelin 308 W teho ja 29700 lm mitattu valoteho tuottavat kirkkaan valon, joka on leveä ja korkea. 72 LEDin ansiosta valo on tasainen ja laadukas, ja 5000 K värilämpötila takaa luonnollisen ja miellyttävän valaistuksen. Olipa kyseessä työ, harrastus tai seikkailu, Lazer tarjoaa luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun, joka ei jätä pulaan. turvaa tiesi tänään tämän huippuluokan paneelin avulla ja nauti valon laadusta. Lazer Linear -valaisimessa käytetty LED- ja heijastintekniikka tarjoavat uskomattoman määrän valoa.

Tuotetiedot yhteenveto

LAZER Linear 36 Elite

Tekniikka: LED

Käyttöjännite: 10-32 V

Teho: 308 W

Virrankulutus: 21.4 A

Mitattu valoteho: 29700 lm

Referenssiluku: 30

Värilämpötila: 5000 K

Ledien määrä: 72 kpl

Valokuvion tyyppi: leveä ja korkea

Rungon materiaali: alumiini

Linssin materiaali: polykarbonaatti

Kiinnikkeiden materiaali: ruostumaton teräs

Leveys: 982 mm

Korkeus: 40 mm

Syvyys: 62 mm

Paino: 2700 g

Takuu: 5 vuotta, sekä lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan

Vuosimalli

, , , , , ,

Automerkki Isuzu
Automalli D-max