LAZER Lisävalopaketti katolle (kattokaiteisiin) Isuzu D-Max 17- 23- Linear 36 STD ASENNETTUNA

sisältää perusasennuksen toimipisteessämme

TUOTEKOODI: HAK191451010AS

Innovatiivinen, näyttävä ja laadukas – LAZER Linear 36 STD on suunniteltu täyttämään kaikki valaistustarpeesi, ja Hyötyajoneuvokeskus hoitaa puolestasi asennuksen. Tämä ensiluokkainen lisävalopaneeli tarjoaa 13500 lm valotehon varmistamaan loistavan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Mukana tulevat ajoneuvokohtaiset kiinnikkeet on valmistettu mittatilaustyönä, joten ne istuvat saumattomasti juuri sinun autosi kattokaiteisiin. Kiinnikkeiden avulla vältyt ylimääräiseltä poraamiselta tai muilta pysyviltä muutoksilta auton koriin.

1 442.00  (sis. alv.)

Lisävalon katkaisija kojetauluun asennettuna

SKU: HAK1905AS

Can-väylä rele asennettuna (vakiomalli)

Mikäli ajoneuvossasi on can-väylä ohjatut kaukovalot, niin lisävalojen kytkennässä saattaa tarvita can-modulia.
Mikäli lisävalossa on parkkivalo, ei sisällä parkkivalon kytkentää
SKU: HAK1990087AS

Can-väylä rele lisävalot + peruutusvalo

Löydät peruutusvalot tästä.
SKU: HAK1990084AS

Can-moduli OBD pistokkeeseen asennettuna

Varmista väyläliittimen tarve auton maahantuojalta
SKU: HAK1990086AS

Saatavilla

Koe lisävalopaneelin hankinta likaamatta käsiäsi.

LAZER Linear 36 STD -valopaneelin hankinta ja käyttöönotto on yksinkertaista, kun Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoinen tiimi hoitaa asennuksen puolestasi. Älä anna pimeyden estää matkaasi – valitse Lazer-lisävalopaneeli ja nauti valon tuomasta kirkkaudesta Hanki nyt Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja hyödynnä asennuspalvelua. Perusasennus toimipisteessämme sisältyy hintaan!

Kestävä lisävalopaneeli huipputakuulla.

LAZER Linear 36 STD on suunniteltu kestämään. Sen pitkästä iästä vastaa muun muassa alumiinirunko sekä polykarbonaattilinssi. Olipa kyseessä sitten työmaa, maastoseikkailu tai yöllinen tie, Lazer on valaisin, johon voit turvautua. Tämän varmistaa takuu, jonka kesto on 5 vuotta, minkä lisäksi lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan. Valaise tiesi turvallisesti ja tehokkaasti tällä käänteentekevällä paneelilla!

Jokaisen tarpeeseen luottovalinta.

LAZER Linear 36 STD on lisävalopaneeli, joka mukautuu tarpeisiisi. Olipa kyseessä traktori tai tai pakettiauto tämä on varma valinta tuomaan toivottua turvallisuutta. Sen kompakti koko ja 13500 lm valoteho tekevät siitä täydellisen kumppanin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. LAZER Linear 36 STD on valaisin, joka ei rajoitu vain yhteen tehtävään. Tämä valaisin sopii niin henkilöautoihin, kuin raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Pettämätöntä valotehoa alan huippumerkiltä.

LAZER Linear 36 STD -paneelin 126 W teho ja 13500 lm mitattu valoteho tuottavat kirkkaan valon, joka on leveä ja korkea. 36 LEDin ansiosta valo on tasainen ja laadukas, ja 5000 K värilämpötila takaa luonnollisen ja miellyttävän valaistuksen. Olipa kyseessä työ, harrastus tai seikkailu, Lazer tarjoaa luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun, joka ei petä. Kirkasta tiesi tänään tämän ensiluokkaisen paneelin avulla ja nauti valon laadusta. Lazer Linear -valaisimessa käytetty LED- ja heijastintekniikka tarjoavat uskomattoman määrän valoa.

Tuotetiedot yhteenveto

LAZER Linear 36 STD

Tekniikka: LED

Käyttöjännite: 10-32 V

Teho: 126 W

Virrankulutus: 8.8 A

Mitattu valoteho: 13500 lm

Referenssiluku: 60

Värilämpötila: 5000 K

Ledien määrä: 36 kpl

Valokuvion tyyppi: leveä ja korkea

Rungon materiaali: alumiini

Linssin materiaali: polykarbonaatti

Kiinnikkeiden materiaali: ruostumaton teräs

Leveys: 982 mm

Korkeus: 40 mm

Syvyys: 62 mm

Paino: 2700 g

Takuu: 5 vuotta, sekä lasissa on elinikäinen takuu nastan/kiven iskemistä johtuvia rikkoutumisia vastaan.

Vuosimalli

, , , , , ,

Automerkki Isuzu
Automalli D-max