Alu-Cab Contour Lavakate sivuikkunoilla

TO Hilux EC 2016-

TUOTEKOODI: HAK2511001

Contour lavakatteessa on uusi muotoilu, joka lisää katteen jäykkyyttä entisestään sekä modernia ulkoasua

Saatavilla sivuikkunoilla ja ilman

Ikkunat: optimoitu takalasi parhaan näkyvyyden takaamiseksi. Etu- ja sivuikkunoissa vakiona liukulasi

Täysleveä takaovi mahdollistaa lastauksen koko leveydeltä

Lukitus: lukittavat sivu ja takaluukku

Viimeistely: jauhe/pulveri – pinnoitettu musta

Tyylikäs uusi muotoilu: jäykkä muotoiltu kattopaneeli

Valaistus: integroitu jarruvalo ja kolme sisä LED-valoa

Tiiviste: kaksoisovitiiviste, jossa on erinomainen sää- ja pölytiiveys

Ovet: keskijousto, vedenpitävät saranat – estää sadeveden tippumisen oven ollessa auki. – Täyspitkät sivuovet DC katteissa.

Lasit: autoteollisuuden turvalasi, E-merkitty

Vahvistettu katto: 150 kg kattokantavuus suoraan katolle. Katteessa on vakiona asennuskisko. Voidaan käyttää M8-kupin neliömäisten pulttien, kiinnitysrenkaiden ja kattokaiteiden kiinnitykseen jne

Tuuletus: eteen asennettu ylipaineilmaventtiili

Korkealaatuiset Saksassa valmistetut kaasujouset

Lavakate on vedenpitävä

Paino: n. 57 kg ilman sivuikkunoita ja 62 kg sivuikkunoilla

5 304.00  (sis. alv.)

Lavakatteen Premium asennus

SKU: HAK2100AS

Myönnämme lavakatteen asennukselle kolmen vuoden takuun, edellyttäen lavakatteen jälkitarkastuksen suorittamista Hyötyajoneuvokeskuksen valtuuttamassa toimipisteessä 5000 km sisällä asennuksesta. Hinta ei sisällä mahdollista lavan siirtoa.

Vaihtoehtoisesti voit kassalla valita toimituksen hintaan 290 €

Saatavilla

Integroitujen kattokaiteiden ansiosta taakkatelineiden, kattotelineiden, telttojen tai jopa kattoteltan kokoaminen ei ole ongelma. Alu-Cab-lavakate tunnetaan monipuolisuudestaan ​​ja yksilöllisistä varusteistaan. Katolla olevat C-kiskot ja sisällä olevat T-urakiskot tekevät tarvikkeiden kiinnittämisestä tai kuorman kiinnittämisestä nopeaa ja helppoa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden muokata lavakatettasi, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun retkeilyyn, rakennustyömaalla tai jopa metsästykseen.

Contour mallisessa lavakatteessa on vakionakolme avattavaa läppää: vasemmalla ja oikealla sekä takaluukun takana. Nämä aukot/läpät koostuvat kaksoistiivisterakenteesta, joka luodaan lukitsemalla läpät läpän runkoon. Tämä johtaa erinomaiseen sää- ja pölysuojaukseen.

Suuret sivuläpät mahdollistavat esteettömän ja nopean pääsyn kuormaan ulkopuolelta. Valinnaiset säilytyslokerot tai sisään työnnettävät kiskot säilytyslaatikoita varten varmistavat järjestyksen sisätiloissa. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta lavakate voidaan mukauttaa täydellisesti omiin tarpeisiisi. 

Suurin osa malleista on asennettu ajoneuvokohtaisilla kiinnikkeillä. Ne kiinnitetään vakiona alkuperäisiin lavan kiinnityskohtiin, lavan kiskoihin tai runkoon esim. hihnasilmukoiden kiinnitystä varten. Ajoneuvoon ei tarvitse porata asennusta. Poikkeus: Kaikki Land Cruiser -mallit, joihin täytyy porata sopiva kiinnike.

Paino 54 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , , ,

Automerkki Toyota
Automalli Hilux