Työvalo kiinnikkeet Slimline II kattotasoon – by Front Runner

Täydellinen kohdevalojen, työvalojen ja antennikiinnikkeiden asentamiseen. Nämä vahvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut työvalojen kannattimet on jauhemaalattu sopimaan telineeseen ja liukuvat Slimline II:n ulkokiskoon vaivatonta asennusta varten.

TUOTEKOODI: HAK21801187
EAN: 6009542217888

49.00  (sis. alv.)

Arvioitu toimitusaika noin 7 arkipäivää

Vahvat monitoimikannattimet, jotka sopivat täydellisesti kohdevalaisimien, työvalojen tai antennikiinnikkeiden asentamiseen. Sijoita ne mihin tahansa Slimline II -kattotelineessä, takana tai sivulla oleviin T-aukoihin. Kaksi kiinnityskohtaa vähentävät tärinää ja pidentävät asennettujen sähkötarvikkeiden käyttöikää. Voidaan asentaa tarvittaessa myös ylösalaisin. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on sama musta jauhemaalaus kuin Front Runner -kattotelineet. Yhteensopiva alkuperäisen Slimline-kattotelineen kanssa, mutta telineeseen tarvitaan poraus. Myydään pareittain.
Asennusohje

Koostuu: 2 x säädettävät kiinnikkeet Asennuslaitteisto Asennusohjeet Käytetyt materiaalit: Mustaksi pulverimaalattua korroosionkestävää terästä Tuotteen mitat: 80 mm (3,2") P x 61mm (2,4") L x 66mm (2,6") K (yksipidike) Paino: 210 g (7,4 unssia) (pari)