Alu-Cab Taakkatelineet (2 kpl) 1450 mm Hopea

Huom! Jalat ostettava erikseen

TUOTEKOODI: HAK2591026

268.00  (sis. alv.)

Saatavilla

TIEDOT

Kun tutustut tuotevalikoimaamme paremmin, ymmärrät paremmin, että kun asennat tuotteitamme kuorma-autoosi, huomaat, että niin paljon suunnittelemistamme tuotteista voidaan integroida muihin tuotteisiimme. Tämä on todella hienoa, kun lisäät varusteitasi, koska se mukautuu niin helposti.

Alu-Cab tarjoaa omat taakkatelineet overlanderiin. Saatavana mattamustana ja hopeisena viimeistelynä, ne on erityisesti suunniteltu ja suulakepuristettu toimimaan yhdessä Alu-Cab-tuotteidemme kanssa. Ne ovat uskomattoman vahvoja ja niissä on ainutlaatuinen pulttiurakuvio, mikä tekee kattotelineistä ainutlaatuisia muille markkinoilla oleville. Niissä on 3 pistettä tangossa, joihin voit liu’uttaa 8 mm:n pultin tai mutterin. Tämä avaa useita mahdollisuuksia kiinnittää tuotteita taakkatelineeseen.

Niitä voidaan käyttää Alu-Cab-kattoteltan asentamiseen ajoneuvosi katolle tai katolle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää niitä lisätarvikkeiden asentamiseen RTT:hen tai asuntoautoosi.

Alu-Cab-lastikatangot ovat modulaarinen lisävaruste, jonka avulla voit lisätä lisätuotteita seikkailuajoneuvoosi. Kuten:

Paino 4 kg (kilogramma)
Vuosimalli

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Automerkki Ford, Isuzu, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Volkswagen
Automalli Amarok, D-max, Gladiator, Hilux, L200, Navara, Ranger, X-sarja